Bonuskanavan kanavanumero muuttuu 1.3.2018

21.2.2018

Maaliskuun alusta alkaen Kaapelikortilla oleva Bonuskanava siirtyy esitettäväksi kulloinkin esittelyssä olevan kanavan omalle kanavapaikalle. Kanava 60 jää pois Bonuskanavan käytöstä. Jatkossa Bonuskanava voi olla myös HD-laatuinen. HD-laatuisen kanavan katsomiseen tarvitset HD-laitteet (TV ja/tai digiboksi). Kaapelikortti tulee olla linkitettynä laitteesi kanssa. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme puh. 030 670 3033 (0,084 €/min) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@mpy.fi

Lue lisää

Muutoksia kaapeli-TV:n peruskanavissa 27.2.2018

21.2.2018

Kaapeli-TV:n peruskanavissa tapahtuu muutoksia 27.2.

Lue lisää

Jukurit ja MPY tukemassa syöpälapsia #erätauko-kampanjassa 16.2. SM-liigaottelussa

9.2.2018

Jukurit pelaa hyvän asian puolesta perjantaina 16.2. Jukurit-KalPa -ottelussa. Joukkue on MPY Palvelujen tuella mukana #erätauko-kampanjassa, joka on syöpälapsia ja -nuoria sekä heidän läheisiään tukevan Sylva ry:n kampanja syöpälasten puolesta. #erätauko-kampanjassa kerätyillä varoilla annetaan lapsipotilaille ja heidän perheilleen kaivattuja hengähdystaukoja rankkojen hoitojen välille. Kampanjan ydinidea kuvaa sitä, kuinka kova taistelu lapsen syöpä on koko perheelle. 

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj

Kanavalisäyksiä Watsoniin

8.2.2018

TV5 HD -kanava on lisätty Watsoniin ja näkyy viihdeboksilla kanavapaikalla 37. Mikäli kanava ei näy automaattisesti, kannattaa boksi käyttää virrattomana.

Lue lisää

TV5 HD kaapeli-TV:n peruskanavaksi 9.2. alkaen

6.2.2018

TV5 HD lisätään kaapeli-TV:n peruskanavavalikoimaan perjantaina 9.2.2018. Kanava löytyy kanavapaikalta 27.

Lue lisää

Viasat Open 2.-4.2.

31.1.2018

Viasatin Avoin viikonloppu 2. - 4.2. huipentuu Super Bowliin - Viasatin urheilukanavat katsottavissa ilmaiseksi koko viikonlopun ajan!

Lue lisää

Digitalkkarit-ketju vahvistuu: Mikkeliin uusi Digitalkkari

30.1.2018

Digitaalisiin tukipalveluihin erikoistunut valtakunnallinen Digitalkkarit-ketju vahvistuu Mikkelissä. Uutena Digitalkkarina Mikkelissä on juuri aloittanut Esa Vastamäki, joka on kokenut tekniikan ja asiakaspalvelun ammattilainen.

Lue lisää

Television katsomisen uusi aikakausi on pian täällä

18.1.2018

Kuvaputkitelevisioiden ja vanhempien DVB-telkkareiden aikakausi alkaa olla auttamattomasti ohi, sillä vapaasti vastaanotettavat antenniverkkojen tv-kanavat siirtyvät Suomessa 31.3.2020 käyttämään pelkästään uutta lähetystekniikkaa. Uusi DVB-T2-lähetystekniikka korvaa nykyään käytössä olevat DVB-T-lähetykset. Muutos edellyttää TV-katsojilta uuden lähetystekniikan vastaanottoon soveltuvan television tai digiboksin hankintaa.

Lue lisää

Aihe: Digitalisaatio, Televisio, Digitalkkarit

Kodit digitalisoituvat - oletko jo tutustunut älykodin tarjoamiin ratkaisuihin?

4.1.2018

Kotien digitalisoitumisesta ja sen mahdollisuuksista on puhuttu jo pitkään, mutta vasta nyt alkaa käyttäjäystävällisiä laitteita ja palveluja olla saatavilla. Digitalisoituminen on tuonut ensirintamassa älykkäitä ja ohjattavia ratkaisuja talotekniikkaan kuten etäkytkettävät valaistusjärjestelmät ja älypistorasiat, joita voidaan ohjata käyttäjän toimesta esimerkiksi älypuhelimen aplikaatiolla.

Lue lisää

Nelosen maksukanavien näkyminen kaapeli-tv:ssä uhkaa keskeytyä toistaiseksi

22.12.2017

Nelonen on irtisanonut maksukanaviensa jakelusopimukset kaapeli-TV:n signaalintoimittajamme Telian kanssa, eikä uutta sopimusta ole saatu solmittua. Nykyiset jakelusopimukset päättyvät 31.12.2017. Kanavien näkyminen MPY:n kaapeli-tv:ssä uhkaa keskeytyä vuoden vaihteessa, mikäli uutta jakelusopimusta ei saada tehtyä.

Lue lisää