MPY-logo-valinta02

  MPY Palvelut eriyttää yritys – ja verkkoliiketoiminnan omiksi yhtiöikseen ja yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

  19.6.2019

  MPY Palvelut ja sen omistava MPY Osuuskunta ovat päättäneet eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen. Tämä mahdollistaa yritysasiakkaiden sekä verkkoliiketoiminnan kehittämisen erillisinä yhtiöinä ja selkeyttää liiketoimintarakenteita, hallintoa ja rahoitusta. Osittaisjakautumista koskeva suunnitelma on päätetty jättää rekisteröitäväksi tulevalla viikolla.

  Etelä-Savossa kuluttajia ja operaattoriasiakkaita palvelevan verkkoliiketoiminnan johtaminen, kehittäminen ja pääomatarpeet eroavat alueellisena ja pääomavaltaisena toimintana valtakunnallisesta yritys ICT - liiketoiminnasta myös erilaisen liiketoimintalogiikan vuoksi. Jakautumisen tavoitteena on mahdollistaa pääomien parempi kohdentaminen liiketoiminta-alueittain sekä selkeyttää liiketoimintojen johtamista ja sijoitustoimintaa.

  Samalla MPY Palveluiden ja MPY Osuuskunnan toimitusjohtajana syyskuusta 2015 alkaen toiminut Pekka Mettälä on päättänyt jättää yhtiön, siirtyen johtotehtäviin talon ulkopuolelle. Uuden toimitusjohtajan haku on jo käynnistetty. Väliaikaisena toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajana toiminut Esa Matikainen. Pekka Mettälä jatkaa hallituksen erityistehtävissä irtisanomisajan loppuun 16.9.2019 saakka. MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen varapuheenjohtajana toiminut Juha Paanila.

  ”Pekka on asiakas- ja ihmisläheisenä johtajana tehnyt erinomaista työtä yhtiön liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi haastavassa kilpailutilanteessa. Pekan kanssa on ollut helppoa ja antoisaa tehdä yhteistyötä.” kertoo Esa Matikainen.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj

  Yhdessä tekemisen meininkiä Etelä-Savossa.

  11.6.2019

  MPY oli mukana monikansallisessa onnettomuusharjoituksessa, joka huipentui loppuharjoitukseen 22.5. Mikkelin torilla. Harjoitus rakentui kemikaalionnettomuuden ympärille ja siinä testattiin CBRNE -uhkien (Chemical, Biological, Radiological, Nuclear, Explosives) torjuntaan tarkoitettuja toimintamalleja, menetelmiä, välineitä ja ohjelmistoja. MPY toteutti harjoitukseen vaativan suljetun verkkoratkaisun teknologiakehittäjien sekä lukuisten eri toimijoiden käyttöön. Pääosassa haastavaa verkkoratkaisua ovat MPY:n toteuttamat siirrettävät mobiilireititin- ja WLAN -yksiköt joilla WLAN -verkon peittoalue voidaan toteuttaa kohteeseen muutamassa minuutissa.

  Lue lisää

  Aihe: Mikkeli

  Nettikaista -liittymien hinta laskee

  6.6.2019

  Päivitys 15.8.2019

  Hintamuutokset eivät valitettavasti vielä näy laskuilla inhimillisen virheen vuoksi. Lisäämme syyskuun laskuille hyvitykset jo laskutettujen heinä- ja elokuun osalta.

   

  Laskemme Nettikaista -liittymiemme normaaleja hintoja. Uudet hinnat astuvat voimaan 1.7. ja päivittyvät automaattisesti asiakkaidemme laskuille. Hinnat muuttuvat seuraavasti:

  Lue lisää

  Muutoksia Discoveryn ja Travel Channel -kanavissa 1.7.

  29.5.2019

  Discovery World ja Discovery HD Showcase -kanavat poistuvat jakelusta 1.7.2019. Kanavayhtiö Discovery lopettaa kanavien toiminnan Pohjoismaissa.

  Lue lisää

  Hyviä uutisia Viasatin-urheilusisällön tilaajille!

  17.5.2019

  Viasat Urheilu, Jääkiekko, Jalkapallo tai Golf -kanavapaketin tilaajille hyviä uutisia!

  1.6.-31.7. käytössäsi on Viaplay Total-näkyvyys. Tämä tarkoittaa sitä, että Viaplay suoratoistopalvelussa on käytössäsi kaikki sisältö.*

  Lue lisää

  MPY Digitalkkarien pika-avun numero muuttuu 1.5.2019

  26.4.2019
  MPY:n digitalkkarien pika-avun puhelinnumero muuttuu 1.5.2019 alkaen. Aikaisempi 0600550987 numero poistuu käytöstä ja pyydämme asiakkaita jatkossa ottamaan yhteyttä suoraan MPY:n tekniseen tukeen numeroon 0306703019.
  Lue lisää

  Aihe: Digitalkkarit, Tekninentuki

  Ulkomaanpuheluiden hinnoittelu muuttuu 1.5. alkaen

  31.3.2019

  EU:n kesäkuun 2018 lopussa hyväksytyssä telepaketissa määrättiin, että kuluttaja-asiakkaalta veloitettavan toisen EU-maan mihin tahansa lanka- tai matkapuhelinnumeroon päättyvän puhelun hinta saa 1.5.2019 alkaen olla enintään 23 snt/min (hinta sisältää paikallisverkkomaksun, pvm). 

  Lue lisää

  MPY maailmassa Digiklinikka

  25.2.2019

  Perjantaina 1.3.2019, klo 9 - 15, Mikonkatu 16 Mikkeli

  Tule kysymyksesi kanssa, me autamme! Opastamme sinua minkä tahansa mieltä askarruttavan sähköisen palvelun käytössä, ja täysin veloituksetta! Voit tuoda oman tietokoneen mukanasi tai voimme käyttää meidän laitteistoamme. Aikaa opastukseen on varattu noin 15 minuuttia asiakasta kohden. Voimme perehtyä yleisesti tiedon hakuun tai tutustua tiettyyn sähköiseen asiointiin, kuten esimerkiksi kansaneläkelaitoksen tai verohallinnon palveluihin, kirjastopalveluihin, tai mihin tahansa mitä eteen tuleekaan. Tervetuloa!

  Lue lisää

  MPY maailma perjantaina klo 13 asti auki!

  19.2.2019

  Suljemme poikkeuksellisesti perjantaina 22.2. jo klo 13. Asiakaspalvelumme vastaa puheluihin normaalisti klo 17 asti numerossa 030 670 3033.

  Lue lisää

  Valtakunnallinen televisioviikko - kanavia vapaasti katsottavissa

  11.2.2019

  Television merkitys on suuri, ja siksi televisio ansaitsee oman nimikkoviikkonsa. Ensimmäinen valtakunnallinen Televisioviikko järjestetään 11.-17.2.2019. Televisioviikon aikana, perjantaista sunnuntaihin 15.-17.2., katsojat voivat tutustua ilmaiseksi maksu-tv:n tarjontaan. Televisioviikon järjestävät televisioyhtiöt, operaattorit ja kaupan toimijat. Myös Teosto on mukana Televisioviikon toteutuksessa.

  Lue lisää