MPY jakautuminen etenee suunnitellusti

  2.12.2019

  Jakautumisella ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin ja palvelukanaviin.

  Lue lisää

  Aihe: jakautuminen

  Postin lakon vaikutukset kirjepostin jakeluun

  8.11.2019

  Maanantaina 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa paperilaskujen jakeluun.

  Lue lisää

  MPY voitti Yhteisrakentamisteko -kilpailun

  30.10.2019
  Vuoden yhteisrakentamishanke –kilpailun voittajat valittiin tiistaina 29.10. Helsingissä. Kilpailuun osallistui 21 hanketta eripuolilta Suomea. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailussa etsitään uusia toimintatapoja, joilla maaurakointia vaativien infratöiden yhteensovittaminen eri toimijoiden kesken yleistyisi ja helpottuisi.
  Lue lisää

  Valtakunnallinen televisioviikko tuo maksullisia kanavia vapaaseen katseluun

  18.10.2019

  Valtakunnallisen TV-viikon kunniaksi avataan kaapelitelevisio- ja IPTV- verkossa vapaaseen katseluun C Moren urheilukanavia sekä Viasatin urheilu- ja dokumenttikanavia.

  Lue lisää

  TotoTV vapaassa katselussa viikoilla 40 ja 41

  24.9.2019

  TotoTV on vapaasti katsottavissa kaapeli-TV sekä MPY viihde -asiakkaillemme 30.9. - 13.10.2019. 

  Kanavapaikka kaapeli-TV -verkossa 398 ja viihdeasiakkaille kanavapaikat 220-225.

  Raviharrastajille on näinä viikkoina tarjolla paljon kiinnostavaa ohjelmaa, mm. Magic Monday -ravit, Vermon Kuuma Keskiviikko 2.10., Kriterium-ravit Tampereella 5.10. ja sokerina pohjalla tänä vuonna Suomessa järjestettävä Euroopan Mestaruusravit 11.-12.10., Vermo Areenalla luonnollisesti. 

  Lue lisää

  Muutos kaapeli-TV:n peruskanavissa

  17.9.2019

  Kaapeli-TV:n vapaassa jakelussa oleva MTV -kanava muuttuu Paramount Network -kanavaksi 1.10.2019.

  Lue lisää

  Suljemme myymälän poikkeuksellisesti jo klo 16

  20.8.2019

  Myymälä palvelee tällä viikolla poikkeuksellisesti vain klo 16 saakka, tiistaina 20.8. - torstaina 22.8. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin normaalisti klo 17 saakka numerossa 030 670 3033 (0,084€/min).

  Lue lisää

  Aihe: MPY maailma

  MPY-logo-valinta02

  MPY Palvelut eriyttää yritys – ja verkkoliiketoiminnan omiksi yhtiöikseen ja yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

  19.6.2019

  MPY Palvelut ja sen omistava MPY Osuuskunta ovat päättäneet eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen. Tämä mahdollistaa yritysasiakkaiden sekä verkkoliiketoiminnan kehittämisen erillisinä yhtiöinä ja selkeyttää liiketoimintarakenteita, hallintoa ja rahoitusta. Osittaisjakautumista koskeva suunnitelma on päätetty jättää rekisteröitäväksi tulevalla viikolla.

  Etelä-Savossa kuluttajia ja operaattoriasiakkaita palvelevan verkkoliiketoiminnan johtaminen, kehittäminen ja pääomatarpeet eroavat alueellisena ja pääomavaltaisena toimintana valtakunnallisesta yritys ICT - liiketoiminnasta myös erilaisen liiketoimintalogiikan vuoksi. Jakautumisen tavoitteena on mahdollistaa pääomien parempi kohdentaminen liiketoiminta-alueittain sekä selkeyttää liiketoimintojen johtamista ja sijoitustoimintaa.

  Samalla MPY Palveluiden ja MPY Osuuskunnan toimitusjohtajana syyskuusta 2015 alkaen toiminut Pekka Mettälä on päättänyt jättää yhtiön, siirtyen johtotehtäviin talon ulkopuolelle. Uuden toimitusjohtajan haku on jo käynnistetty. Väliaikaisena toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajana toiminut Esa Matikainen. Pekka Mettälä jatkaa hallituksen erityistehtävissä irtisanomisajan loppuun 16.9.2019 saakka. MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen varapuheenjohtajana toiminut Juha Paanila.

  ”Pekka on asiakas- ja ihmisläheisenä johtajana tehnyt erinomaista työtä yhtiön liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi haastavassa kilpailutilanteessa. Pekan kanssa on ollut helppoa ja antoisaa tehdä yhteistyötä.” kertoo Esa Matikainen.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj

  Yhdessä tekemisen meininkiä Etelä-Savossa.

  11.6.2019

  MPY oli mukana monikansallisessa onnettomuusharjoituksessa, joka huipentui loppuharjoitukseen 22.5. Mikkelin torilla. Harjoitus rakentui kemikaalionnettomuuden ympärille ja siinä testattiin CBRNE -uhkien (Chemical, Biological, Radiological, Nuclear, Explosives) torjuntaan tarkoitettuja toimintamalleja, menetelmiä, välineitä ja ohjelmistoja. MPY toteutti harjoitukseen vaativan suljetun verkkoratkaisun teknologiakehittäjien sekä lukuisten eri toimijoiden käyttöön. Pääosassa haastavaa verkkoratkaisua ovat MPY:n toteuttamat siirrettävät mobiilireititin- ja WLAN -yksiköt joilla WLAN -verkon peittoalue voidaan toteuttaa kohteeseen muutamassa minuutissa.

  Lue lisää

  Aihe: Mikkeli

  Nettikaista -liittymien hinta laskee

  6.6.2019

  Päivitys 15.8.2019

  Hintamuutokset eivät valitettavasti vielä näy laskuilla inhimillisen virheen vuoksi. Lisäämme syyskuun laskuille hyvitykset jo laskutettujen heinä- ja elokuun osalta.

   

  Laskemme Nettikaista -liittymiemme normaaleja hintoja. Uudet hinnat astuvat voimaan 1.7. ja päivittyvät automaattisesti asiakkaidemme laskuille. Hinnat muuttuvat seuraavasti:

  Lue lisää