Kotimainen Digitalkkarit-ketju on saanut vahvistuksen Tampereelle

  22.4.2020

  Digitalkkarit on valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Uutena Digitalkkarina on huhtikuussa aloittanut monipuolinen tekniikan ja asiakaspalvelun ammattilainen - Asko Mäkinen.

  Digitalkkarit -ketju tarjoaa kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut sekä kuluttajille että pienyrityksille. Palvelut on suunnattu asiakkaille, joilla ei oma aika eikä osaaminen riitä eri laitteiden asentamiseen ja käytön opettelemiseen. Palvelumme kattavatkin kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat aina laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaan laitteet toimivat moitteettomasti. Palvelumme ovat kuluttajille kotitalousvähennyskelpoisia. 

  Kotimainen Digitalkkarit-ketju vahvistui, kun Asko Mäkinen on aloittanut Tampereella huhtikuussa 2020.

  - Tietotekniikkaan ja kodin viihde-elektroniikkaan liittyvät asennus-, opastus- ja tukipalvelut ovat nyt entistä suositumpia. Asiakkailla ei välttämättä itse ole riittävää tieto-taitoa tai edes aikaa digiarjen haasteiden selättämiseen ja siinä me tulemme apuun. Tarjoamme yksilölliset tarpeet huomioivia palveluja sekä asiakkaan tiloissa että etänä, kertoo Digitalkkarit-ketjupäällikkö Sari Ruuskanen.


  Käyttöönoton opastus tärkeää erityisesti ikäihmisille

  Palveluvalikoimaa kehitettäessä kuuntelemme herkällä korvalla etenkin kasvavaa asiakasryhmäämme, yli 60-vuotiaita kuluttaja-asiakkaitamme. Nämä seniorit hakevat Digitalkkarit-palveluiltamme vaivattomuutta ja helppoutta sekä sujuvaa ja henkilökohtaista laitteiden käyttöönoton opastusta. Palveluiden käyttöä vauhdittaa myös Digitalkkarit-palveluista kuluttajille myönnettävä 40 prosentin kotitalousvähennys.

  Yleisimpiä Digitalkkarin tekemiä töitä ovat mm. TV- ja kotiteatterilaitteiden asennukset ja opastukset, kodin laajakaistalaitteiden asennukset sekä tietokoneiden ja tablettien erilaiset asennukset ja ongelmanratkaisut. Digitalkkarit tarjoaa myös jatkuvan huolenpidon ja tietoturvan palveluita, joiden avulla asiakas välttää digiongelmat etukäteen ja voi hyvillä mielin käyttää laitteita helposti ja tietoturvallisesti.

  - Olen aina ollut kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä ihmisten parissa. Minulle on luontaista auttaa ja opastaa asiakkaita laitteiden käytössä. Haluan, että heille jää varma olo siitä, että laitteiden ominaisuudet tulee hyödynnettyä ja käyttö on turvallista. Positiivisen mielikuvan jättäminen asiakkaaseen on jokaisen kohtaamiseni tavoite, kertoo Mäkinen. 

  Tällä hetkellä Digitalkkareita toimii Suomessa yli 10 kaupungissa aina Helsingistä Ouluun.


  Lisätietoja:
  Sari Ruuskanen, ketjupäällikkö, MPY Telecom Oyj, sari.ruuskanen@mpy.fi 

   

  Aihe: Digitalkkarit