MPY Palvelut siirtyy kaivulupa.fi-palveluun

  19.12.2018

  MPY Palvelut siirtyy Kaivulupa.fi -johtoselvityspalvelun piiriin 1.1.2019 alkaen. Kaivulupa.fi -palvelu on moderni, tehokas ja turvallinen johtoselvityspalvelu kaivajille, urakoitsijoille ja maanalaisten verkostojen omistajille, jotka haluavat ennen kaivamista selvittää, missä kaapeleita ja putkia on. Palvelun kautta saat tietoa alueen johdoista ja voit jättää kaivuilmoituksen siihen aikaan vuorokaudesta, kun se sinulle parhaiten sopii. Ilmoitus välittyy samalla myös johtoyhtiöille.

  Palvelu on maanlaajuinen* ja toimii Internetissä, osoitteessa www.kaivulupa.fi. Internetissä 24/7 toimivan itsepalvelun lisäksi Kaivulupa.fi palvelee kaivajia ja muita johtoselvityksen tarvitsevia numerossa 0800 133 544 (arkisin klo 07.00-17.00). Palvelun kautta kaivaja voi tilata myös kaapelinäytön. Palvelu on kaivajalle maksuton.

  Kaivulupa.fi-mobiilisovellus julkaistu

  Mobiilisovelluksen avulla voit tehdä johtoselvityksen nopeasti ja vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

  Laitteesi sijaintitietojen avulla saat määritettyä kaivupaikan helposti ja tarkasti. Voit myös selata aiemmin tekemiäsi johtoselvityksiä ja tilata tarvittaessa kaapelinäytön. Saat kätevästi myös hätänäytön yhteystiedot palvelussa mukana olevien verkkojen osalta.

  Kaapelinäyttäjänä voit myös dokumentoida tekemäsi kaapelinäytön**. Voit käyttää laitteesi sijaintitietoja ja kaivulupa.fi -palvelun johtokarttaa näyttötöissäsi.

  Mobiilisovelluksen avulla teemme kaivutöistä entistä turvallisempia. Mobiilisovellus on saatavilla Android-laitteille Google Play-kaupasta.

  * Palvelu ei kata kaikkia verkkoja Suomessa.
  ** Mobiilisovelluksen näyttötoiminnallisuus edellyttää erillistä tilausta 1.1.2019 alkaen.

  Google Play ja Google Play logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
  Kaivulupa.fi ja Kaivulupa -logo ovat Keypro Oy:n tavaramerkkejä.

  Aihe: Kaivulupa