Jani Ekman MPY-konsernin digitalisaatiojohtajaksi

  30.10.2020

  Jani Ekman, DI, aloittaa MPY-konsernin digitalisaatiojohtajana marraskuussa. Ekman siirtyy tehtävään Nesteeltä, jossa hän on vastannut strategian käyttöönotosta sekä PMO:sta. Tätä ennen hän on toiminut Capgeminin johtotehtävissä sekä liikkeenjohdon konsulttina.

  Lue lisää

  Aihe: Nimitykset

  Urapolku: Jarkko Kultalahden kasvu asiakkaan CTO rooliin

  21.9.2020

  Oulun MPY:n toimipisteellä työskentelevä Jarkko Kultalahti on ottamassa ensiaskeliaan uudessa roolissaan tietohallinnon CTO-asiantuntijatiimissä.  Jatkossa Jarkko keskittyy entistä vahvemmin oululaisten asiakkaiden teknisten ICT-ympäristöjen kehittämiseen ja teknologiavalintoihin. Jarkolla on vuosien kokemus järjestelmä- ja ohjelmistokehityksen, sekä mobiilisovellusten parissa. Viimeiset vuodet hän on työskennellyt MPY:ssä Senior Specialist ja Team Lead - rooleissa aitiopaikalla, lähellä asiakasta.

  Lue lisää

  Aihe: Tietohallinto, Töissä MPY:llä, IT-ulkoistaminen

  Uratarina: Miltä tuntuu aloittaa uusi työ korona-aikana?

  14.9.2020

  Tamperelainen Johanna Majakangas aloitti huhtikuussa MPY:n tietohallinnon johtamistiimissä tietohallintopäällikkönä. Koronasuositusten vuoksi Johanna ei ole tavannut ainuttakaan uutta kolleegaansa henkilökohtaisesti, vaikka perehdytys ja ensimmäiset kuukaudet uudessa työssä ovat jo takana.

  Lue lisää

  Aihe: Töissä MPY:llä

  Uratarina: Juuso Ikonen, työpäivän jälkeen kuuntelen rentoa jazzia

  29.5.2020

  MPY Service Deskissä käy kuhina, se toimii yritysasiakkaiden ensimmäisenä kontaktipintana ja siellä työskentelee joukko kovan luokan asiantuntijoita. Yksi niistä on 30-vuotias Juuso Ikonen.

  Lue lisää

  Aihe: Töissä MPY:llä

  Uratarina: Kaija-Leena Orasmaan sydän sykkii markkinoinnista

  30.3.2020

  Kaija-Leena Orasmaa on tuore MPY Telecomin markkinointipäällikkö. Tavoitteena hänellä on luotsata MPY Telecomin tunnettuutta, näkyvyyttä ja vetovoimaisuutta Savon alueella, etenkin kuluttaja-asiakkaiden ja yrittäjien keskuudessa.

  Lue lisää

  Aihe: Töissä MPY:llä

  Nimitysuutinen: Juha Louhisto vahvistaa MPY:n pilviosaamista

  28.2.2020

  MPY:n teknologia- ja kapasiteettipalveluista löytyvät asiakkaiden liiketoiminnan tarpeiden mukaan skaalautuvat palveluratkaisut niin virtuaaliseen pilvipalveluun kuin fyysiseen palvelinkapasiteettiin. Kumpaakin yhdistää turvallisuus, joka on ISO27001-sertifioitua ja viranomaisauditoitua Katakri V3 4-tasoa. MPY:n Cloud-tiimi sai lisävahvistusta, kun Juha Louhisto liittyi tiimiin tammikuussa 2020.

  Lue lisää

  Aihe: Töissä MPY:llä

  Uratarina: MPY mahdollistaa luovuuden

  13.2.2020

  MPY Yrityspalvelujen markkinointi- ja palvelumuotoilu tiimissä työskentelevä Tanja Haapasalmi tuli osaksi MPY:n Vantaan jengiä viime vuonna. Tanjan kiinnostuksen herätti jo entuudestaan tutun yrityksen erottuminen positiivisesti markkinassa ja sen mahdollistamat joustavat työskentelytavat, joita hän aktiivisena ihmisenä arvostaa. 

  Lue lisää

  Aihe: Töissä MPY:llä

  mpy-nimitykset-nosto-1200x628

  Uratarina: Jari Vesanen vahvistamaan MPY:n asiakashankintaa

  2.7.2019

  Vantaan toimistollamme on aloittanut toukokuussa uusi Sales Executive Jari Vesanen. Jari halusi kertoa itsestään omin sanoin, niin sekä tulevat asiakkaat että uudet työkaverit pääsevät tutuiksi helpommin. Tervetuloa taloon Jari!

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut, Töissä MPY:llä

  2012

  MPY Palvelut eriyttää yritys – ja verkkoliiketoiminnan omiksi yhtiöikseen ja yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

  19.6.2019

  MPY Palvelut ja sen omistava MPY Osuuskunta ovat päättäneet eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen. Tämä mahdollistaa yritysasiakkaiden sekä verkkoliiketoiminnan kehittämisen erillisinä yhtiöinä ja selkeyttää liiketoimintarakenteita, hallintoa ja rahoitusta. Osittaisjakautumista koskeva suunnitelma on päätetty jättää rekisteröitäväksi tulevalla viikolla.

  Etelä-Savossa kuluttajia ja operaattoriasiakkaita palvelevan verkkoliiketoiminnan johtaminen, kehittäminen ja pääomatarpeet eroavat alueellisena ja pääomavaltaisena toimintana valtakunnallisesta yritys ICT - liiketoiminnasta myös erilaisen liiketoimintalogiikan vuoksi. Jakautumisen tavoitteena on mahdollistaa pääomien parempi kohdentaminen liiketoiminta-alueittain sekä selkeyttää liiketoimintojen johtamista ja sijoitustoimintaa.

  Samalla MPY Palveluiden ja MPY Osuuskunnan toimitusjohtajana syyskuusta 2015 alkaen toiminut Pekka Mettälä on päättänyt jättää yhtiön, siirtyen johtotehtäviin talon ulkopuolelle. Uuden toimitusjohtajan haku on jo käynnistetty. Väliaikaisena toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajana toiminut Esa Matikainen. Pekka Mettälä jatkaa hallituksen erityistehtävissä irtisanomisajan loppuun 16.9.2019 saakka. MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen varapuheenjohtajana toiminut Juha Paanila.

  ”Pekka on asiakas- ja ihmisläheisenä johtajana tehnyt erinomaista työtä yhtiön liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi haastavassa kilpailutilanteessa. Pekan kanssa on ollut helppoa ja antoisaa tehdä yhteistyötä.” kertoo Esa Matikainen.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut

  mpy-nimitykset-nosto-1200x628

  Uratarina: Teknologia- ja palvelukehitysyksikön uudet vahvistukset Jaana Paananen ja Mikael Metsälinna

  14.6.2019

  MPY:llä on kevään aikana aloittanut uusia työkavereita Oulussa ja Mikkelissä. MPY:läisiä on lisäksi seitsemällä muulla paikkakunnalla ja me haluamme, että niin asiakkaamme kuin työntekijämme pääsevät tutuiksi työntekijöidemme kanssa. Maantieteellisestä sijainnista huolimatta voimme yhtä lailla kaikki tehdä yhteistyötä keskenämme.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut, Töissä MPY:llä

  mpy-tivi250-1200x628

  MPY Tivin it-alan suurimpien yritysten Tivi250-listalle

  13.6.2019

  Tivi on listannut tämän vuoden Tivi250-listan Suomen suurimmista it-alan yrityksistä. Lista julkistettiin 7.6. ilmestyneessä printtilehdessä ja tivi.fi-sivustolla. MPY:llä on myös kunnia olla listalla mukana ja olemme ylpeitä saadusta tunnustuksesta.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut, Liiketoiminta

  MPY-Jäsenet-ajankohtaista-vuosikertomus-2018-social-sharing-1200x628-03

  MPY vuosikertomus 2018

  16.5.2019

   MPY Palveluiden vuosikertomus vuodelta 2018 on julkaistu. MPY täytti tilikaudella ansiokkaat 130 vuotta. Tilikauden painopisteet keskittyivät uuden, kolmivuotisen strategian valmistelemiseen, yrityksen kannattavuuden parantamiseen sekä organisaation kyvykkyyksien kasvattamiseen.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut

  MPY-kokouskutsu-social-sharing-1200x628

  MPY Osuuskunnan varsinainen kokous 2019

  13.5.2019

  KOKOUSKUTSU

  MPY Osuuskunnan varsinainen kokous pidetään osoitteessa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK, Kampussali A, A-rakennus, 1. krs. Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli tiistaina 28.5.2019 klo 16.00. Kokoukseen sisäänkirjautuminen alkaa kokoustiloissa klo 15.00 ja päättyy puoli tuntia ennen kokouksen alkua, klo 15.30.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut, MPY osuuskunta

  MPY-Uratarinat-henri-jarkko-social-sharing-1200x628-02

  Uratarina: IT-asiantuntijuutta Oulusta

  21.9.2018

  MPY Palvelut toimii tällä hetkellä 10 eri paikkakunnalla 180 alan parhaan ammattilaisen voimin - tavoitteenamme ei ole sen enempää eikä vähempää kuin alan paras asiakaskokemus. Yksi kymmenestä paikkakunnasta on Oulu, missä työskentelevät IT palvelun asiantuntijat Henri Piirto ja Jarkko Kultalahti.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut, Töissä MPY:llä

  MPY-kokouskutsu-social-sharing-1200x628

  MPY Osuuskunnan varsinainen kokous 2018

  25.5.2018

  KOKOUSKUTSU

  MPY Osuuskunnan varsinainen kokous pidetään osoitteessa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK, Kampussali A, A-rakennus, 1. krs. Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli, keskiviikkona 13.6.2018 klo 16.00. Kokoukseen sisäänkirjautuminen alkaa kokoustiloissa klo 15.00, ja päättyy puoli tuntia ennen kokouksen alkua, klo 15.30.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut

  MPY_2017_Vuosikertomus_kansi_Sivu_01

  MPY vuosikertomus 2017 on nyt julkaistu!

  22.5.2018

  MPY Palvelujen vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu. 

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut

  MPY-Palvelut-Mikko-Saarenpaa.jpg

  Uratarina: tietoturvapäällikkönä MPY:llä

  7.12.2017

  MPY:n Tampereen toimipisteellä työskentelevä Mikko Saarenpää ei valmistunut suoraan yliopistosta tietohallinnon ja tietoturvan asiantuntijaksi, vaan pohjana on yli 15 vuoden ura tuotekehityksessä ja asiakasprojekteissa ensin Nokialla ja sitten amerikkalaisessa Broadcomissa ennen Net Mania ja MPY:tä.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut, Töissä MPY:llä

  Tutkimus: Vain kolmannes suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä erilaisuutta hyväksyvinä

  4.10.2017

  Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisilla työyhteisöillä on vielä paljon tekemistä erilaisuuden hyväksymisessä, sillä vain kolmasosa suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä pääsääntöisesti erilaisuutta hyväksyvinä.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut

  MPY:n Jarno Priha: Menestytään kimpassa

  11.9.2017

  Hei, olen Jarno Priha ja työskentelen asiakkuuspäällikkönä MPY:n huippujengissä Kouvolassa. Siirryin MPY:n palvelukseen muutama vuosi sitten toisesta alan yrityksestä, koska halusin työskennellä yrityksessä, jonka arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa.

  Lue lisää

  Aihe: Asiakaskokemus, MPY Yrityspalvelut, Töissä MPY:llä

  MPY Palvelut haastaa Suomen IT-jättiläiset: MPY kasvaa yrityskaupalla – ostaa tietohallintojohtamisen asiantuntijan Net Man Oy:n

  16.6.2017

  ICT-palvelutalo MPY Palvelut Oyj on ostanut tietohallintojohtamiseen erikoistuneen asiantuntijayrityksen Net Man Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa MPY:n strategista etenemistä kotimaan ICT-markkinoilla: yhtiön tavoitteena on haastaa alan isot toimijat ja kasvaa yritysostoin toimialan kärkivaikuttajaksi Suomessa.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut, MPY osuuskunta, Yrityksille

  MPY Palvelut Oyj vuosikertomus 2016

  18.5.2017
  MPY Palvelujen vuosikertomus vuodelta 2016 on julkaistu. Lue 2016 vuosikertomus.
  Lue lisää

  Aihe: MPY osuuskunta

  PekkaMettalaMPY_0.jpg

  MPY:n Pekka Mettälä: Meillä saa olla oma itsensä

  26.4.2017

  Kun MPY:ssä ryhdyttiin järjestelmällisesti kehittämään avointa yrityskulttuuria, yksilötason päätöksentekohalukkuus nousi huimasti. Asiakkaat huomasivat muutoksen välittömästi. MPY onkin matkalla ICT-alan kärkivaikuttajaksi.

  Lue lisää

  Aihe: Töissä MPY:llä

  MPY- MadebyFinland.jpg

  Kotimaisuus on kilpailuvaltti tietotekniikkamarkkinoillakin: johtavassa asemassa olevat arvostavat suomalaista palvelutuotantoa

  28.3.2017

  Yrityksen kotimaisuus vaikuttaa ostopäätökseen myös tietoteknisten palvelujen hankinnoissa, käy ilmi Suomalaisen Työn Liiton teettämästä Made by Finland -kampanjatutkimuksesta. Suomalaisuutta tietotekniikkapalveluissa arvostavat erityisesti yrittäjät, toimihenkilöt sekä johtavassa asemassa olevat.

  Lue lisää

  Aihe: Yrityksille

  Mari-Tuovinen-MPY-Palvelut-kuva.jpg

  MPY tekee sen minkä lupaa ja vielä enemmän

  1.3.2017

  Taloustutkimus Oy toteutti yritysmielikuvatutkimuksen ICT-alan toimijoista MPY Palvelut Oyj:n toimeksiannosta. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää MPY:n tunnettuutta ja yrityskuvaa valitussa kohderyhmässä sekä MPY:n asemaa markkinoilla suhteessa tärkeimpiin vertailuyrityksiin. Lisäksi vastaajilta pyydettiin kokonaisarvosanaa MPY:n toiminnasta.

  Lue lisää

  Aihe: Yrityksille

  Elisa-Ketomaa-MPY.jpg

  MPY:n Elisa Ketomaa: Urapolku huippujengissä

  2.2.2017

  Olen Elisa Ketomaa, kokenut asiakaspalvelun ammattilainen ja yksi huippujengiläisistä. Olen työskennellyt MPY:llä eri rooleissa jo lähes 15 vuoden ajan. Työurani käynnistyi tradenomin tutkinnon jälkeen palvelutiedottajana, jonka jälkeen olen työskennellyt niin myynnissä kuin markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. Isosta talosta on löytynyt uusia haasteita urapolulle ja työ sekä oikea asenne on opettanut ja antanut mahdollisuuden kehittää itseäni osana Huippujengiä.

  Lue lisää

  Aihe: Asiakaskokemus, Töissä MPY:llä

  avainlippu_web_0.jpg

  Me olemme mukana: MPY juhlistaa suomalaista työtä Made by Finland -kampanjalla

  17.1.2017

  Kotimainen tietotekniikkaan ja tietoliikenteeseen erikoistunut MPY Palvelut Oyj juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta osallistumalla kumppanina Suomalaisen Työn Liiton järjestämään Made by Finland -kampanjaan.

  Kampanjan tarkoituksena on tuoda esiin Suomi 100 -juhlavuotta suomalaisen työn kautta. MPY Palvelut on kotimainen ICT-alan palveluyritys, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi vastuullisuudesta ja pitkäjänteisyydestä kotimaisten palvelujen ja työpaikkojen tuottajana.

  Lue lisää

  Aihe: Asiakaskokemus, Yrityksille, Kuluttajille

  Huippujengi lupaa: Tänä vuonna olemme entistäkin sanavalmiimpia, sosiaalisempia ja autamme asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa

  13.1.2017

  MPY Palvelujen tavoitteena on ICT-alan paras asiakaskokemus. Huippujengimme on avainasemassa tahtotilan toteuttamisessa, sillä meiltä löytyy sisua, peräänantamattomuutta ja halua auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat päämääränsä paremman ICT:n avulla.

  Lue lisää

  Aihe: Asiakaskokemus, Yrityksille

  MPY Palvelut ja Juvan kunta solmivat sopimuksen laajakaistahankkeesta

  5.4.2016

  MPY Palvelut Oyj ja Juvan kunta ovat solmineet 5.4. sopimuksen laajakaistahankkeen toteuttamisesta Juvalla. Hanke mahdollistaa nykyaikaiset tietotekniikka- ja tv-palvelut alueen asukkaille ja yrityksille. Verkon rakentaminen käynnistetään kesäkuun 2016 aikana Juvan keskustasta.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Yrityspalvelut

  JS-Verkot siirtyy Rejlersin omistukseen

  2.3.2016

  Suur-Savon Sähkö Oy ja MPY Palvelut Oyj ovat myyneet JS-Verkot Oy osakekannan pörssiyhtiö Rejlers Oy:lle. JS-Verkot on vuonna 2014 Suur-Savon Sähkön ja MPY Palvelujen perustama sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja ylläpidosta vastaava asiantuntijayritys, jossa työskentelee 11 asiantuntijaa.

  Lue lisää

  Aihe: Valokuitu, MPY Yrityspalvelut