MPY-Uratarinat-henri-jarkko-social-sharing-1200x628-02

Uratarina: IT-asiantuntijuutta Oulusta

21.9.2018

MPY Palvelut toimii tällä hetkellä 10 eri paikkakunnalla 180 alan parhaan ammattilaisen voimin - tavoitteenamme ei ole sen enempää eikä vähempää kuin alan paras asiakaskokemus. Yksi kymmenestä paikkakunnasta on Oulu, missä työskentelevät IT palvelun asiantuntijat Henri Piirto ja Jarkko Kultalahti.

Lue lisää

Aihe: Töissä MPY:llä, MPY Palvelut Oyj

Toimisto-2

MPY Osuuskunnan varsinainen kokous 2018

25.5.2018

KOKOUSKUTSU

MPY Osuuskunnan varsinainen kokous pidetään osoitteessa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK, Kampussali A, A-rakennus, 1. krs. Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli, keskiviikkona 13.6.2018 klo 16.00. Kokoukseen sisäänkirjautuminen alkaa kokoustiloissa klo 15.00, ja päättyy puoli tuntia ennen kokouksen alkua, klo 15.30.

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj

MPY_2017_Vuosikertomus_kansi_Sivu_01

MPY vuosikertomus 2017 on nyt julkaistu!

22.5.2018

MPY Palvelujen vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu. 

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj

MPY-Palvelut-Mikko-Saarenpaa.jpg

Uratarina: tietoturvapäällikkönä MPY:llä

7.12.2017

MPY:n Tampereen toimipisteellä työskentelevä Mikko Saarenpää ei valmistunut suoraan yliopistosta tietohallinnon ja tietoturvan asiantuntijaksi, vaan pohjana on yli 15 vuoden ura tuotekehityksessä ja asiakasprojekteissa ensin Nokialla ja sitten amerikkalaisessa Broadcomissa ennen Net Mania ja MPY:tä.

Lue lisää

Aihe: Töissä MPY:llä, MPY Palvelut Oyj

Tutkimus: Vain kolmannes suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä erilaisuutta hyväksyvinä

4.10.2017

Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisilla työyhteisöillä on vielä paljon tekemistä erilaisuuden hyväksymisessä, sillä vain kolmasosa suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä pääsääntöisesti erilaisuutta hyväksyvinä.

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj

MPY:n Jarno Priha: Menestytään kimpassa

11.9.2017

Hei, olen Jarno Priha ja työskentelen asiakkuuspäällikkönä MPY:n huippujengissä Kouvolassa. Siirryin MPY:n palvelukseen muutama vuosi sitten toisesta alan yrityksestä, koska halusin työskennellä yrityksessä, jonka arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa.

Lue lisää

Aihe: Töissä MPY:llä, Asiakaskokemus, MPY Palvelut Oyj

MPY Palvelut haastaa Suomen IT-jättiläiset: MPY kasvaa yrityskaupalla – ostaa tietohallintojohtamisen asiantuntijan Net Man Oy:n

16.6.2017

ICT-palvelutalo MPY Palvelut Oyj on ostanut tietohallintojohtamiseen erikoistuneen asiantuntijayrityksen Net Man Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa MPY:n strategista etenemistä kotimaan ICT-markkinoilla: yhtiön tavoitteena on haastaa alan isot toimijat ja kasvaa yritysostoin toimialan kärkivaikuttajaksi Suomessa.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille, MPY Palvelut Oyj, MPY osuuskunta

MPY Palvelut Oyj vuosikertomus 2016

18.5.2017
MPY Palvelujen vuosikertomus vuodelta 2016 on julkaistu. Lue 2016 vuosikertomus.
Lue lisää

Aihe: MPY osuuskunta

PekkaMettalaMPY_0.jpg

MPY:n Pekka Mettälä: Meillä saa olla oma itsensä

26.4.2017

Kun MPY:ssä ryhdyttiin järjestelmällisesti kehittämään avointa yrityskulttuuria, yksilötason päätöksentekohalukkuus nousi huimasti. Asiakkaat huomasivat muutoksen välittömästi. MPY onkin matkalla ICT-alan kärkivaikuttajaksi.

Lue lisää

Aihe: Töissä MPY:llä

MPY- MadebyFinland.jpg

Kotimaisuus on kilpailuvaltti tietotekniikkamarkkinoillakin: johtavassa asemassa olevat arvostavat suomalaista palvelutuotantoa

28.3.2017

Yrityksen kotimaisuus vaikuttaa ostopäätökseen myös tietoteknisten palvelujen hankinnoissa, käy ilmi Suomalaisen Työn Liiton teettämästä Made by Finland -kampanjatutkimuksesta. Suomalaisuutta tietotekniikkapalveluissa arvostavat erityisesti yrittäjät, toimihenkilöt sekä johtavassa asemassa olevat.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille

Mari-Tuovinen-MPY-Palvelut-kuva.jpg

MPY tekee sen minkä lupaa ja vielä enemmän

1.3.2017

Taloustutkimus Oy toteutti yritysmielikuvatutkimuksen ICT-alan toimijoista MPY Palvelut Oyj:n toimeksiannosta. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää MPY:n tunnettuutta ja yrityskuvaa valitussa kohderyhmässä sekä MPY:n asemaa markkinoilla suhteessa tärkeimpiin vertailuyrityksiin. Lisäksi vastaajilta pyydettiin kokonaisarvosanaa MPY:n toiminnasta.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille

Elisa-Ketomaa-MPY.jpg

MPY:n Elisa Ketomaa: Urapolku huippujengissä

2.2.2017

Olen Elisa Ketomaa, kokenut asiakaspalvelun ammattilainen ja yksi huippujengiläisistä. Olen työskennellyt MPY:llä eri rooleissa jo lähes 15 vuoden ajan. Työurani käynnistyi tradenomin tutkinnon jälkeen palvelutiedottajana, jonka jälkeen olen työskennellyt niin myynnissä kuin markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. Isosta talosta on löytynyt uusia haasteita urapolulle ja työ sekä oikea asenne on opettanut ja antanut mahdollisuuden kehittää itseäni osana Huippujengiä.

Lue lisää

Aihe: Asiakaskokemus, Töissä MPY:llä

avainlippu_web_0.jpg

Me olemme mukana: MPY juhlistaa suomalaista työtä Made by Finland -kampanjalla

17.1.2017

Kotimainen tietotekniikkaan ja tietoliikenteeseen erikoistunut MPY Palvelut Oyj juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta osallistumalla kumppanina Suomalaisen Työn Liiton järjestämään Made by Finland -kampanjaan.

Kampanjan tarkoituksena on tuoda esiin Suomi 100 -juhlavuotta suomalaisen työn kautta. MPY Palvelut on kotimainen ICT-alan palveluyritys, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi vastuullisuudesta ja pitkäjänteisyydestä kotimaisten palvelujen ja työpaikkojen tuottajana.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille, Kuluttajille, Asiakaskokemus

Huippujengi lupaa: Tänä vuonna olemme entistäkin sanavalmiimpia, sosiaalisempia ja autamme asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa

13.1.2017

MPY Palvelujen tavoitteena on ICT-alan paras asiakaskokemus. Huippujengimme on avainasemassa tahtotilan toteuttamisessa, sillä meiltä löytyy sisua, peräänantamattomuutta ja halua auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat päämääränsä paremman ICT:n avulla.

Lue lisää

Aihe: Asiakaskokemus, Yrityksille

MPY Palvelut ja Juvan kunta solmivat sopimuksen laajakaistahankkeesta

5.4.2016

MPY Palvelut Oyj ja Juvan kunta ovat solmineet 5.4. sopimuksen laajakaistahankkeen toteuttamisesta Juvalla. Hanke mahdollistaa nykyaikaiset tietotekniikka- ja tv-palvelut alueen asukkaille ja yrityksille. Verkon rakentaminen käynnistetään kesäkuun 2016 aikana Juvan keskustasta.

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj

JS-Verkot siirtyy Rejlersin omistukseen

2.3.2016

Suur-Savon Sähkö Oy ja MPY Palvelut Oyj ovat myyneet JS-Verkot Oy osakekannan pörssiyhtiö Rejlers Oy:lle. JS-Verkot on vuonna 2014 Suur-Savon Sähkön ja MPY Palvelujen perustama sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja ylläpidosta vastaava asiantuntijayritys, jossa työskentelee 11 asiantuntijaa.

Lue lisää

Aihe: Valokuitu, MPY Palvelut Oyj