JS-Verkot siirtyy Rejlersin omistukseen

  2.3.2016

  Suur-Savon Sähkö Oy ja MPY Palvelut Oyj ovat myyneet JS-Verkot Oy osakekannan pörssiyhtiö Rejlers Oy:lle. JS-Verkot on vuonna 2014 Suur-Savon Sähkön ja MPY Palvelujen perustama sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja ylläpidosta vastaava asiantuntijayritys, jossa työskentelee 11 asiantuntijaa.

  Rejlers on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista alan asiantuntijaorganisaatioista Pohjoismaissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2015 oli noin 38 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 500.

  Asiantuntijat siirtyvät yrityskaupan mukana vanhoina työntekijöinä
  JS-Verkkojen toiminta on kehittynyt positiivisesti vuosina 2015–2016. Yrityksen 11 asiantuntijaa siirtyvät Rejlersin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

  - Rejlersin palvelutarjonta on hyvin monipuolinen, ja tämä sujuvoittaa laajempien asiantuntijapalveluiden hankintaa projekteihimme. Saamme palvelut jatkossa keskitetysti samalta yhteistyökumppanilta, taustoittaa Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja Perttu Rinta.

  - Rejlersillä on laaja näkemys alan uusimpiin teknisiin ratkaisuihin ja menetelmiin. Lisäksi skaalautuvat resurssit mahdollistavat nopeamman toimitusajan uusille laajakaistahankkeille Etelä-Savossa. Se tulee parantamaan asiakaskokemusta uusille asiakkaillemme, jatkaa MPY Palvelujen toimitusjohtaja Pekka Mettälä.

  - JS-Verkot täydentää hyvin Rejlersin palveluita ja saamme lisää osaamista ja henkilöitä palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin. JS-Verkot on Rejlersin tavoin aktiivisesti kehittänyt sähkö- ja tietoliikenneverkkojen yhteisrakentamiseen liittyviä palveluita. Saamme myös selkeää synergiahyötyä, kun henkilöt siirtyvät samoihin tiloihin Rejlersin nykyisen henkilöstön kanssa Mikkelissä. Tämän jälkeen Rejlersillä on yli 80 työntekijää Mikkelissä ja Energia ja Infra -toimialalla Suomessa yhteensä 140 henkilöä, kertoo Energia ja Infra -toimialan toimialajohtaja Timo Holmberg.

  Lisätietoja:

  Perttu Rinta, toimitusjohtaja, Suur-Savon Sähkö Oy, puh. 050 066 1221

  Pekka Mettälä, toimitusjohtaja, MPY Palvelut Oyj, puh. 040 504 2019

  Timo Holmberg, toimialajohtaja, Rejlers Oy, puh 044 094 4461 

  Suur-Savon Sähkö on energiakonserni, joka myy ja tuottaa energiaa sekä huolehtii sen toimituksesta Päijänteen itäpuolisella Järvi-Suomen alueella. Konserni toimittaa sähkö- ja lämpöenergiaa yli 100 000 asiakkaalle yhteensä 2 200 GWh vuodessa. Konsernin liikevaihto on 154 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 100.

  MPY Palvelut Oyj on suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka palveluksessa on yli 100 ICT-alan ammattilaista. Tuotamme palveluja niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille tavoitteenamme toimialan paras asiakaskokemus. MPY Palvelut toimii Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla ja yrityksen liikevaihto on 24 miljoonaa.

  Rejlers on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista alan asiantuntijaorganisaatioista Pohjoismaissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2015 oli noin 38 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 500. Yrityksen tavoite on kasvattaa henkilöstön määrä 700:aan vuoteen 2020 mennessä.

  Aihe: Valokuitu, MPY Palvelut Oyj