Uratarina: Jari Vesanen vahvistamaan MPY:n asiakashankintaa

  2.7.2019

  Vantaan toimistollamme on aloittanut toukokuussa uusi Sales Executive Jari Vesanen. Jari halusi kertoa itsestään omin sanoin, niin sekä tulevat asiakkaat että uudet työkaverit pääsevät tutuiksi helpommin. Tervetuloa taloon Jari!


  “Olen Jari Vesanen ja toimin hunting teamissä Sales Excecutivena, eli uusien asiakkaiden ‘metsästys’ on tehtäväni.

  Halusin tulla MPY:lle töihin, sillä mielestäni MPY:llä on erittäin hyvät arvot. Tämä ei ole itsestään selvää monissa työpaikoissa. Lisäksi MPY on yrityksenä sopivan kokoinen, ei liian suuri. Minä tulin MPY:lle pienemmästä yrityksestä ja totta kai ensimmäisinä viikkoina on tullut uutta asiaa, kuten sisäiset järjestelmät ja oikeiden ihmisten löytäminen, joilta tarvittaessa pyytää apua.

  "MPY:llä on mielestäni erittäin hyvät arvot. Tämä ei ole itsestään selvää monissa työpaikoissa."

  Työssäni myynnissä on tärkeää että pääsee annettuihin tavoitteisiin, joiden lisäksi tulisi saavuttaa asiakkaiden luottamus – onhan asiakas kuningas tai kuningatar. Toivon myös voivani kouluttaa itseäni jatkuvasti, muuttuuhan maailmakin niin nopealla syklillä.

  Vapaa-ajallani harrastan paljon urheilua, kuntosalia, pyöräilyä niin maasto- kuin maantiepyörillä, rullahiihtoa sekä SUP-lautailua. Talvellä lajit vaihtuvat murtomaahiihtoon. Käyn myös mielelläni musiikkikeikoilla ja teatterissa.

  Työkavereille suuret kiitokset avusta jota olen tähän mennessä saanut, se on ollut korvaamaton apu itselleni. Myyntityö on aina tiimityöskentelyä.“

  jari-vesanen

   

  Tutustu myös muihin uratarinoihin:


   

  Kiinnostaako ura MPY:llä?

  Ilmoittelemme uusista paikoista sosiaalisen median kanavissamme (linkit sivun alaosassa, seuraa kanavia) ja työpaikat-sivulla. Mikäli avoimia paikkoja ei tällä hetkellä ole, niin jätä meille avoin hakemus, katsotaan löytyykö osaamisellesi sopivaa tehtävää.

   

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, Töissä MPY:llä