Nimitysuutinen: Juha Louhisto vahvistaa MPY:n pilviosaamista

  28.2.2020

  MPY:n teknologia- ja kapasiteettipalveluista löytyvät asiakkaiden liiketoiminnan tarpeiden mukaan skaalautuvat palveluratkaisut niin virtuaaliseen pilvipalveluun kuin fyysiseen palvelinkapasiteettiin. Kumpaakin yhdistää turvallisuus, joka on ISO27001-sertifioitua ja viranomaisauditoitua Katakri V3 4-tasoa. MPY:n Cloud-tiimi sai lisävahvistusta, kun Juha Louhisto liittyi tiimiin tammikuussa 2020.

  Juha Louhisto aloitti työt MPY:n Cloud-tiimin Senior Specialistina tammikuussa, joten yhteistä matkaan on takana pian kaksi kuukautta. Tätä ennen hän työskenteli pitkään Enfon palveluksessa. Juha kertoo, että ajatus työpaikan vaihdosta oli kypsynyt jo pidempään. Aika oli siis oikea, kun MPY:llä loppuvuodesta avautui sopiva, juuri omaa osaamista vastaava tehtävä. Kiinnostusta lisäsi se, että yrityksessä työskenteli jo Juhalle tuttuja asiantuntijoita ja kuva hyvänä työpaikkana oli sitä kautta syntynyt.

  Juhalouhisto-1

  "Halusin roolin, jossa voin kehittää osaamistani ja jossa voin olla monessa mukana ja tässä sitä nyt ollaan, kertoo Juha. "Ensimmäiset viikot ovat menneet tutustuessa työkavereihin, yrityksen kulttuuriin ja eri järjestelmiin. Pikkuhiljaa alkavat palaset loksahdella paikoilleen ja kuva työn kokonaisuudesta alkaa hahmottua. Täytyy sanoa, että vastaanotto on ollut loistava, olen tutustunut helposti uusiin kollegoihin ja tuntenut itseni tervetulleeksi".

  Juha on tehnyt työtä virtualisoinnin parissa pääsääntöisesti jo kymmenen vuotta ja uskoo, että esimerkiksi VMware ympäristöt tulevat olemaan osa roolia myös MPY:llä.

  Motoristi, basisti ja pienen koululaisen isä

  Juha kertoo, että vapaa-aika menee vauhdikkaasti kotona olevan 9-vuotiaan pojan kanssa puuhastellessa. Yhteisiin harrastuksiin kuuluvat muun muassa mönkijät, joilla ajellaan Itä-Suomessa. Juhan toimipiste sijaitsee Kuopiossa, Kuopion Porttiin juuri valmistuneissa uusissa tiloissa.

  Kesällä Juha istuu moottoripyörän satulaan ja suuntaa motoristien kokoontumisajoihin. "Ajamisesta ja niin usein kaatosateessa teltan pystyttämisestä ajopäivän jälkeen nautin - se on sopivaa irrottautumista arjesta". Mainittakoon vielä, että Juha on myös basisti, joten basistivitseiltä tuskin vältytään.

  JUha Nordcapp

  Mikäli haluat lukea muitakin Töissä MPY:llä - tarinoita, pääset niihin sujuvasti tästä. 

  Aihe: Töissä MPY:llä