Uratarina: MPY mahdollistaa luovuuden

  13.2.2020

  MPY Yrityspalvelujen markkinointi- ja palvelumuotoilu tiimissä työskentelevä Tanja Haapasalmi tuli osaksi MPY:n Vantaan jengiä viime vuonna. Tanjan kiinnostuksen herätti jo entuudestaan tutun yrityksen erottuminen positiivisesti markkinassa ja sen mahdollistamat joustavat työskentelytavat, joita hän aktiivisena ihmisenä arvostaa. 

  Uratarina Tanja HaapasalmiOlen Tanja Haapasalmi ja vaikutan MPY Yrityspalveluiden markkinoinnissa asiantuntijan roolissa. Aloitin yrityksessä syksyllä 2019 ja aiempaa työkokemusta IT-alalta minulta löytyy jo useamman vuoden ajalta vastaavanlaisista tehtävistä. Luonteeltani olen utelias ”multitäskääjä” ja markkinointiosaamista olen kerryttänyt eri tehtävissä, monipuolisesti eri toimialoilta. Nykyisessä tehtävässäni vastaan yrityspuolen markkinoinnin tekemisestä, joka painottuu vahvasti digitaaliseen markkinointiin; erityisesti kampanjakokonaisuuksista, liidigenerointiin, some- ja verkkosivujen ylläpitoon ja kehittämiseen, rekrymarkkinointiin ja aktiiviseen kumppaniyhteistyöhön. Tehokkaan tiimini kokoopanoon kuuluu myös palvelumuotoilija Jaana Paananen ja markkinointijohtaja Mari Tuovinen. Naisenergiaa siis riittää!

  Kiinnostuin MPY:stä työpaikkana, sillä yritys oli minulle jo entuudestaan tuttu. MPY Yrityspalvelut on kotimainen, täydenpalvelun IT-talo, joka tarjoaa asiakaslähtöistä, ketterää ja henkilökohtaista palvelua. Lisäksi yritys erottautui edukseen markkinassa raikkaalla, pirteällä ja modernilla ilmeellään.  Omassa työssäni arvostan samoja asioita ja haluan olla osa organisaatiota, joka tukee nykyaikaista tekemistä ja minulle tärkeitä arvoja.

  Työskentelykulttuuri, tapa tehdä päätöksiä sekä työskentelyvälineet ovat MPY:llä nykyaikaiset ja tehokkaat. Nämä mahdollistavat sen, että työskentely onnistuu joustavasti ja modernisti myös etänä. Joustavuus työskentelyssä onkin minulle erityisen tärkeää, sillä meno on toisinaan yhtä vauhdikasta ja menevää kuin Nicke Lignellillä VitaePron:n vaikutuksen alaisena. Lisäksi MPY:n aktiivinen henkilökuntakerho teki minuun heti ison vaikutuksen. Jo pelkästään 5kk aikana on HEKO-toiminnan voimin järjestetty olutmaistelu, joululounas, Tahkolla lasketteluviikonloppu ja käyty Liigan lätkämatsissa. Parasta MPY:llä on kuitenkin työntekijät, eli minun kollegat. Rennot ja huumorissa marinoidut jutut värittävät jokaista työpäivää. Termi "Meillä tehdään töitä pilke silmäkulmassa" kuvaa täydellisesti vallitsevaa kulttuuria. uratarina Tanja Haapasalmi mpy

  "Työskentelykulttuuri, tapa tehdä päätöksiä sekä työskentelyvälineet ovat MPY:llä nykyaikaiset ja tehokkaat. Nämä mahdollistavat sen, että työskentely onnistuu joustavasti ja modernisti myös etänä. Lisäksi MPY:n aktiivinen henkilökuntakerho teki minuun heti ison vaikutuksen. Viimeisen viidenkuukauden aikana on järjestetty olutmaistelu, joululounas, Tahkon lasketteluviikonloppu ja käyty Liigan lätkämatsissa. "

   

  WhatsApp Image 2019-09-28 at 14-44-18

  Kuva Iines Rintaniemi

  Aktiivisuutta, uteliaisuutta ja ”multitäskäystä” minusta löytyy myös työpaikan ulkopuolelta. Rakastan penkkiurheilua ja seuraankin aktiivisesti erinäisiä urheilumuotoja, viime aikoina erityisesti autourheilua ja jääkiekko on ollut jo pitkään kestosuosikkini. Urheilen myös itse ja tällä hetkellä treenaan 34km polkujuoksukilpailuun tunturissa. Lisäksi pidän itseni liikkeessä kahden koirani voimin. 

  Mikäli haluat lukea muitakin Töissä MPY:llä - tarinoita, pääset niihin sujuvasti tästä. 

  Aihe: Töissä MPY:llä