MPY:n blogi

Näetkö digitaalisuuden uhkana vai mahdollisuutena asiakkaallesi, työllesi ja itsellesi?

Kirjoittaja: Jokke Eljala 29.3.2017 6:52

Halusimmepa tai emme, yhä enemmän tavaroita ja palveluita liitetään internetiin. World Economic Forumin The Global Information Technology Report 2015 mukaan, vuonna 2015 oli lähes 12 miljardia laitetta yhteydessä internetiin. Samaisessa raportissa arvioitiin, että luku kasvaa yli 20 miljardiin laitteeseen vuoteen 2020 mennessä.

Tämä kaikki tulee lisäämään datan määrää, jonka avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä yrityksen ja työntekijän toimintaan ja tekemiseen sekä asiakkaan tarpeiden tyydyttämiseen. Ennen kaikkea lisääntyvä data mahdollistaa yrityksille huikeat mahdollisuudet saada kilpailuetua datan käytöstä ja luoda tehokkaampia tapoja organisoida työntekeminen yrityksessä.

Lue lisää
0 Kommenttia Kommentoi!

Aihe: Digitaaliset Palvelut, Internet of Everything, Digitalisaatio

Teknologia kuuluu kaikille!

Kirjoittaja: Anni Sormunen 20.10.2016 11:47

Teknologia kehittyy huimalla vauhdilla ja se tuo helpotusta arkeemme yhä enemmän ja enemmän. Suurimman osan 1980-luvulla ja sen jälkeen syntyneiden ihmisten elämään on aina kuulunut tietotekniikka jossain muodossa. Ensimmäinen kosketus tähän monella ovat olleet pelit, joiden myötä kiinnostus on herännyt ja on tullut halu oppia lisää.

Lue lisää
0 Kommenttia Kommentoi!

Aihe: Digitaaliset Palvelut