100-päivää-huippujengissä-featured-1200x628-blank

100 päivää huippujengissä – tältä se maistuu

13.6.2018 10:42
Kirjoittaja: Petri Salo

Aihe: Töissä MPY:llä, MPY Palvelut Oyj, Huippujengi

Kävin viime vuoden lopulla mielenkiintoisia keskusteluja ICT-palvelujen kehittymisestä ja yritysten, niin toimittajien kuin asiakkaiden kyvystä vastata tuleviin haasteisiin. Ei mitään uutta, koska olen tehnyt töitä ICT-palveluiden parissa jo vuodesta 1999. Mutta silti joka kerta, kun jokin tietty ratkaisu tai palvelumalli saa trendin mainetta, sekoittaa se - ainakin hetkeksi - yritysten fokuksen siitä, miksi yritys tai palvelu on olemassa.

Lue lisää
mari.tuovinenmpy.fi.jpg

Meitä on moneksi – tehdäänkö erilaisuudesta kilpailukeino?

7.10.2016 14:57
Kirjoittaja: Mari Tuovinen

Aihe: Huippujengi, Johtaminen

Erilaisuus on rikkaus, jonka moni yritys jättää käyttämättä ja menettää näin potentiaalia kasvattaa tulostaan.  Pitäisikö yrityskulttuuri tänä päivänä rakentaakin monimuotoisuuden päälle ja tehdä erilaisuudesta rikkaus, yrityksen tärkein voimavara. Voisiko tämä olla koko Suomen tulevaisuuden kilpailukeino?

Lue lisää

Mistä tunnistaa Huippujengin?

19.3.2016 7:50
Kirjoittaja: Mari Tuovinen

Aihe: Huippujengi

Huippujengejä ja Dream Team -ryhmiä on ollut aina aikojen alusta lähtien niin urheilussa kuin yritysmaailmassakin: yhdessä tekeminen ja yhteisten päämäärien saavuttaminen tiiminä on vienyt ihmisiä eteenpäin - kohti suurempia tavoitteita.

Mittavien tavoitteiden saavuttaminen on aina vaatinut enemmän kuin yhden henkilön – isommassa joukossa on ollut voimaa ideointiin, suunnitelmiin ja suunnitelmien läpivientiin. Ihmiset haluavat kuulua tiimiin, huippujengiin ja haluamme kaikki olla osa jotain itseämme suurempaa.

Lue lisää
   

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset