Koronaviruksen vaikutukset MPY:n toimintaan

  13.3.2020

   

  Lue lisää

  Aihe: MPY

  Loimua ja MPY sopimukseen kokonaiskumppanuuden toteuttamisesta.

  22.1.2020

  Loimua Oy ja MPY Yrityspalvelut Oyj ovat solmineet sopimuksen Loimuan tietohallinnon kokonaiskumppanuuden toteuttamisesta. Kolmivuotisen sopimuksen kokonaisarvoksi tulee yli miljoona euroa.

  MPY:n sisäistämä kokonaisuus on hyvin laaja. Siihen kuuluvat Service Deskin lisäksi päätelaitteiden hallinta, tuki ja elinkaaripalvelut, lähiverkko, järjestelmät ja sovellukset mukaan lukien käyttöönottokoulutukset, mobiililaitteiden hallinta ja työasemien varmistus. Lisäksi MPY:n toimittamiin palveluihin kuuluvat kapasiteettipalvelut, palvelimet mukaan lukien palomuurit ja hallinta sekä palvelupäällikkö.

  Lue lisää

  Aihe: Palvelusopimus

  MPY vahvistaa johtoaan uusilla nimityksillä

  16.1.2020

  MPY Telecomin toimitusjohtajaksi on nimetty Matias Bauer ja yhtiön hallitus vahvistui kovan luokan toimialaosaajalla, kun mukaan hallitukseen on kutsuttu DNA:n toimitusjohtajanakin toiminut Riitta Tiuraniemi.

  Lue lisää

  Aihe: MPY osuuskunta, jakautuminen, Telecom

  MPY Palvelut jakautuminen 31.12.2019

  2.12.2019

  MPY Palvelut Oyj:n ja MPY Osuuskunnan hallitukset päättivät syksyllä eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen. Jakautuminen on edennyt suunnitelman mukaisesti ja uudet yhtiöt aloittavat toimintansa 1.1.2020 alkaen. Jakautuminen toteutetaan MPY:n liiketoimintorakenteiden, hallinnon ja rahoituksen selkeyttämiseksi.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, Viestintä, jakautuminen

  Tiedote laitetoimituksiin liittyvistä viiveistä Posti lakon vuoksi

  8.11.2019

  Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut aloittavansa lakon maanantaina 11.11. klo 6.00. Sen oletetaan kestävän sunnuntaihin 24.11. klo 24. Lakko koskee osaa Postin palveluista ja vaikeuttaa postinkulkua.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj

  Tiedote yhtiön jakautumisesta

  4.11.2019

  MPY Palvelut Oyj:n ja MPY Osuuskunnan hallitukset päättivät syksyllä eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen. Jakautuminen toteutetaan MPY:n liiketoimintorakenteiden, hallinnon ja rahoituksen selkeyttämiseksi.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, Viestintä

  MPY-logo-valinta02

  MPY Palvelut eriyttää yritys – ja verkkoliiketoiminnan omiksi yhtiöikseen ja yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

  19.6.2019

  MPY Palvelut ja sen omistava MPY Osuuskunta ovat päättäneet eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen. Tämä mahdollistaa yritysasiakkaiden sekä verkkoliiketoiminnan kehittämisen erillisinä yhtiöinä ja selkeyttää liiketoimintarakenteita, hallintoa ja rahoitusta. Osittaisjakautumista koskeva suunnitelma on päätetty jättää rekisteröitäväksi tulevalla viikolla.

  Etelä-Savossa kuluttajia ja operaattoriasiakkaita palvelevan verkkoliiketoiminnan johtaminen, kehittäminen ja pääomatarpeet eroavat alueellisena ja pääomavaltaisena toimintana valtakunnallisesta yritys ICT - liiketoiminnasta myös erilaisen liiketoimintalogiikan vuoksi. Jakautumisen tavoitteena on mahdollistaa pääomien parempi kohdentaminen liiketoiminta-alueittain sekä selkeyttää liiketoimintojen johtamista ja sijoitustoimintaa.

  Samalla MPY Palveluiden ja MPY Osuuskunnan toimitusjohtajana syyskuusta 2015 alkaen toiminut Pekka Mettälä on päättänyt jättää yhtiön, siirtyen johtotehtäviin talon ulkopuolelle. Uuden toimitusjohtajan haku on jo käynnistetty. Väliaikaisena toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajana toiminut Esa Matikainen. Pekka Mettälä jatkaa hallituksen erityistehtävissä irtisanomisajan loppuun 16.9.2019 saakka. MPY Palveluiden hallituksen puheenjohtajan tehtäviä hoitaa 19.6.2019 alkaen varapuheenjohtajana toiminut Juha Paanila.

  ”Pekka on asiakas- ja ihmisläheisenä johtajana tehnyt erinomaista työtä yhtiön liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi haastavassa kilpailutilanteessa. Pekan kanssa on ollut helppoa ja antoisaa tehdä yhteistyötä.” kertoo Esa Matikainen.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj

  MPY-Yritykset-Ajankohtaista-serveri-tuki-päättyy-social-sharing-1200x628-01

  Hei Windows Server 2008, SQL Server tai Windows 7 -käyttäjät, nyt täytyy miettiä tulevaa!

  24.4.2019

  Microsoft on ilmoittanut lopettavansa tuen Windows Server 2008 ja SQL Server -serveripalveluihinsa sekä Windows 7 -käyttöjärjestelmäänsä. Käytännössä se tarkoittaa sinulle sitä, että järjestelmäsi ja palvelusi jäävät jatkossa vaille tietoturvaa Microsoftin puolelta. Älä kuitenkaan vaivu tietoturvattomuuteen, me voimme auttaa sinua pitämään ympäristösi ja tietosi turvassa.

  Lue lisää

  Aihe: Tietoturva, Päivitys, Windows

  MPY-Yritykset-Ajankohtaista-Kalastelua-ja-tietomurtoja-social-sharing-1200x628

  Kalastelua ja tietomurtoja

  12.4.2019

  Seuraamme aktiivisesti tietoturva-aiheita ja asemastamme johtuen, olemme aitiopaikalla havainnoimassa tietoturvauhkia ja mahdollisia vaikutuksia erilaisiin liiketoimintaympäristöihin.

  Olemme huomanneet tietojen kalastelua yhä useammilla asiakkailla joten jaamme teille Kyberturvallisuuskeskuksen ajankohtaisen tiedotteen. 

  Lue lisää

  Aihe: Tietoturva

  MPY-Yritykset-Ajankohtaista-Ilja-Nykänen-myyntijohtajaksi-social-sharing-1200x628-02

  MPY Palvelut sai kovan luokan myyntijohtajan

  11.2.2019
  Ilja Nykänen (41) on nimetty MPY Palvelut Oyj:n Suomen myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2019 alkaen. Ilja tulee kehittämään yritysasiakkaiden uusmyynnin huipputiimiä. MPY Palvelut hakee tulevina vuosina merkittävää kasvua nimenomaan yritysasiakkaiden ICT-palvelumarkkinasta.
  Lue lisää

  Aihe: Johtoryhmä, Nimitykset

  joulubanneri2018_Facebook-FI_1200x628px3

  Hyvän joulun toivotus MPY Palveluilta

  18.12.2018

  Tänä jouluna lahjoitimme joulumuistamisiin varattuja varoja SOS-Lapsikylissä asuville lapsille Kuopiossa, Oulussa ja Vihannissa. Jokainen lapsikylän lapsi sai oman joululahjan MPY:läisiltä. Näissä kolmessa lapsikylässä asuu yhteensä 63 lasta tai nuorta - tyttöjä ja poikia iältään 1-18-vuotiaita. 

  Lue lisää

  Aihe: Joulu, SOS-Lapsikylä, Auttaminen

  itsenäisyyspäivä-mpy-palvelut

  MPY Palvelut toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää!

  5.12.2018

  130-vuotias MPY Palvelut onnittelee 101-vuotiasta Suomea!

  "Kuin taivas ja hanki Suomen
  ovat värisi puhtahat.
  Sinä hulmullas mielemme nostat
  ja kotimme korotat."

  Lue lisää
  hotelli-St-George-lähiverkko-mpy-palvelut

  MPY toteutti hotelli St. Georgen modernin tietoverkkoratkaisun

  26.9.2018

  Tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj toteutti Kämp Collection Hotels -ketjuun kuuluvan hotelli St. Georgen vaativan tietoverkkokokonaisuuden.

  Lue lisää

  Aihe: ICT, Tietoverkko

  MPY-Partner-of-the-Year

  MPY Palvelut on valittu Fujitsu SELECT Partner of the Year 2018 -kumppaniksi

  6.9.2018

  Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj on valittu Fujitsu SELECT Partner of the Year 2018 -kumppaniksi. Valinnan perusteluina on pitkäaikainen, tiivis yhteistyö, jonka avulla on tuotettu hyvää asiakaskokemusta ja lisäarvoa yhteisten asiakkaiden liiketoimintaan.

  Lue lisää

  Aihe: Partner of the Year, Kumppanuus, Fujitsu

  Laite

  IS-Hankinnan 4 miljoonan euron IT-laitesopimus MPY Palveluille

  13.8.2018

  Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj toimittaa jatkossa IT-laitteet ja -tarvikkeet sekä niihin liittyvät asiantuntijapalvelut IS-Hankinta Oy:n kilpailutuksen mukaisesti yhteishankinnassa mukana olleille organisaatioille. Hankinnan kokonaisarvo on neljä miljoonaa euroa.

  Lue lisää

  Aihe: ICT, Sopimus

  MPY_2017_Vuosikertomus_kansi_Sivu_01

  MPY vuosikertomus 2017 on nyt julkaistu!

  24.5.2018

  MPY Palveluiden vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu. 

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj

  Keypro-verkkotieto-ICT-MPY

  Kansainvälistyvä Keypro vahvistaa ICT-palvelujaan MPY:n avulla

  3.5.2018

  Verkkotiedon hallintaan erikoistunut kotimainen palvelu- ja sovellusosaaja Keypro Oy ulkoistaa palvelin-, kapasiteetti- ja yritysverkkopalvelunsa tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin keskittyneelle MPY Palvelut Oyj:lle.

  Lue lisää

  Aihe: ICT, Palvelusopimus, Keypro

  karhuvoima-logo

  Karhu Voima luottaa IT-palveluissaan MPY:n osaamiseen

  16.4.2018

  Kotkan Energian ja Haminan Energian omistama palveluyhtiö Karhu Voima Oy on valinnut IT-kumppanikseen tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin erikoistuneen MPY Palvelut Oyj:n. IT-sopimus sisältää korkean käytettävyyden palvelin- ja kapasiteettipalvelut sekä palvelinjärjestelmien ylläpidon ja valvonnan sekä asiantuntijapalvelut Karhu Voiman tarpeiden mukaan.

  Lue lisää

  Aihe: IT, Palvelusopimus

  #erätauko-Jukurit-MPY.jpg

  Jukurit ja MPY tukemassa syöpälapsia #erätauko-kampanjassa 16.2. SM-liigaottelussa

  9.2.2018

  Jukurit pelaa hyvän asian puolesta perjantaina 16.2. Jukurit-KalPa -ottelussa. Joukkue on MPY Palvelujen tuella mukana #erätauko-kampanjassa, joka on syöpälapsia ja -nuoria sekä heidän läheisiään tukevan Sylva ry:n kampanja syöpälasten puolesta. #erätauko-kampanjassa kerätyillä varoilla annetaan lapsipotilaille ja heidän perheilleen kaivattuja hengähdystaukoja rankkojen hoitojen välille. Kampanjan ydinidea kuvaa sitä, kuinka kova taistelu lapsen syöpä on koko perheelle. 

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj

  NSI-badge-95.png

  Taloustutkimuksen NSI-tutkimus: MPY Palvelujen strateginen vahvuus on osaava henkilöstö

  25.1.2018

  Kotimaisen tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin keskittyneen MPY Palvelut Oyj:n asiakaspalvelua ja -kokemusta mittaavassa NSI-tutkimuksessa korostui yhtiön henkilöstön merkitys toiminnan vahvistumisessa.

  Yhtiön nettosuositteluindeksi kasvoi 38:aan viime vuoden takaisesta lukemasta 19. Tutkimuksen mukaan 95% vastaajista oli tyytyväisiä asiantuntevan ja osaavan henkilöstön toimintaan. 

  Lue lisää

  Aihe: Asiakaskokemus, NSI

  Tietoturvallisuutta varmistetaan yhteiskunnan ydintoiminnoissa – energiatoimiala mukaan lukien

  1.1.2018

  Hallitus on antanut 19.12.2017 eduskunnalle esityksen lakimuutoksista, joilla parannetaan yhteiskunnan toiminnan kannalta keskeisten palveluiden tietoturvallisuutta sekä kasvatetaan viranomaisten mahdollisuuksia auttaa tietoturvallisuuden parantamisessa.

  Lue lisää

  Tutkimus: Vain kolmannes suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä erilaisuutta hyväksyvinä

  4.10.2017

  Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisilla työyhteisöillä on vielä paljon tekemistä erilaisuuden hyväksymisessä, sillä vain kolmasosa suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä pääsääntöisesti erilaisuutta hyväksyvinä.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, Yrityksille

  Tietoturvan tarve kasvaa myös energiatoimialalla

  13.9.2017

  Tietoturvayhtiö Symantec varoitteli syyskuun alussa englantilaisen The Guardian -lehden välityksellä, että Euroopan ja Yhdysvaltojen energia-alaa vastaan on käynnissä hakkerointikampanja. Symantecin mukaan hakkeriryhmä on jo useiden vuosien ajan pyrkinyt tunkeutumaan ja tutkimaan energiayhtiöiden tiloja sisäisten tietojen hankkimiseksi mm. Yhdysvalloissa, Turkissa ja Sveitsissä.

  Lue lisää

  Resursseja asiakaspalvelun kehittämiseen ja digitalisoitumiseen: Kymenlaakson Sähkö Oy valitsi ICT-kumppanikseen MPY Palvelut Oyj:n

  4.9.2017

  Kymenlaakson Sähkö Oy on valinnut ICT-kumppanikseen MPY Palvelut Oyj:n. Kumppanoitumisen myötä Kymenlaakson Sähköllä on käytössään laajemmat resurssit digitalisaation haasteisiin ja asiakaspalvelun kehittämiseen ICT:n avulla.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, Yrityksille

  MPY Palvelut Helsingin kaupunginteatterin uuden tietoverkon toteuttajana

  1.9.2017

  ICT-talo MPY Palvelut Oyj vastasi Helsingin kaupunginteatterin peruskorjauksen yhteydessä tietoverkkokokonaisuuden toteuttamisesta teatterikiinteistöön. Palveluun kuului teatterin tietoverkon uusiminen, kahdennetut tietoverkot sekä palomuurit niin esitystekniikan ylläpitoon kuin toimistokäyttöön sekä teatterin langaton lähiverkko. Lisäksi laajaan kokonaistoimitukseen sisältyy myös Helsingin Kaupunginteatterin tietoverkkopalvelujen hallinta- ja valvontapalvelujen tuottaminen.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, Asiakaskertomukset, Yrityksille

  MPY-asiakassuhdetutkimus-NSI-header-1920x750-02

  MPY Palvelut haastaa Suomen IT-jättiläiset: MPY kasvaa yrityskaupalla – ostaa tietohallintojohtamisen asiantuntijan Net Man Oy:n

  16.6.2017

  ICT-palvelutalo MPY Palvelut Oyj on ostanut tietohallintojohtamiseen erikoistuneen asiantuntijayrityksen Net Man Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa MPY:n strategista etenemistä kotimaan ICT-markkinoilla: yhtiön tavoitteena on haastaa alan isot toimijat ja kasvaa yritysostoin toimialan kärkivaikuttajaksi Suomessa.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, MPY osuuskunta, Yrityksille

  Asennuskeskus-tyoasema-Kuopio-MPY.jpg

  MPY Palvelut laajentaa asennuskeskustaan Kuopiossa

  28.9.2016

  Kotimainen tietotekniikkaan ja tietoliikenteeseen erikoistunut MPY Palvelut Oyj laajentaa asennuskeskuspalvelujaan Kuopiossa hankkimalla lähes 300 neliötä lisätilaa Technopoliksen Viestikadun kiinteistöstä.

  Lue lisää

  Aihe: Yrityksille

  MPY Palvelut huolehtii Itä-Suomen yliopiston työasemien toimittamisesta

  15.9.2016

  ICT-talo MPY Palvelut Oyj on solminut palvelusopimuksen Itä-Suomen yliopiston (UEF) kanssa työasemien esiasennuksesta ja toimittamisesta sekä tietojen siirrosta. Sopimus sisältää vuosittain enimmillään 1500 työaseman toimituksen Kuopion, Joensuun ja Savonlinnan kampuksille.

  Lue lisää

  Aihe: MPY Palvelut Oyj, Asiakaskertomukset, Yrityksille