itsenäisyyspäivä-mpy-palvelut

MPY Palvelut toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää!

5.12.2018

130-vuotias MPY Palvelut onnittelee 101-vuotiasta Suomea!

"Kuin taivas ja hanki Suomen
ovat värisi puhtahat.
Sinä hulmullas mielemme nostat
ja kotimme korotat."

Lue lisää
Kuitu

Leppävirran laajakaistan rakentaminen etenee: Ensimmäiset 50 kuntalaista saavat kuituverkon käyttöönsä helmikuussa 2019

25.10.2018

Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistuneen MPY Palvelut Oyj:n ja Leppävirran kunnan yhteinen valokuituverkkohanke etenee suunnitellusti. Kuituverkkoa on rakennettu viime kesän aikana ja ensimmäiset 50 kuntalaista saavat nopean verkon käyttöönsä helmikuussa 2019.

Lue lisää
hotelli-St-George-lähiverkko-mpy-palvelut

MPY toteutti hotelli St. Georgen modernin tietoverkkoratkaisun

26.9.2018

Tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj toteutti Kämp Collection Hotels -ketjuun kuuluvan hotelli St. Georgen vaativan tietoverkkokokonaisuuden.

Lue lisää

Aihe: tietoverkko, ict

MPY-Partner-of-the-Year

MPY Palvelut on valittu Fujitsu SELECT Partner of the Year 2018 -kumppaniksi

6.9.2018

Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj on valittu Fujitsu SELECT Partner of the Year 2018 -kumppaniksi. Valinnan perusteluina on pitkäaikainen, tiivis yhteistyö, jonka avulla on tuotettu hyvää asiakaskokemusta ja lisäarvoa yhteisten asiakkaiden liiketoimintaan.

Lue lisää

Aihe: kumppanuus, Partner of the Year, Fujitsu

Laite

IS-Hankinnan 4 miljoonan euron IT-laitesopimus MPY Palveluille

13.8.2018

Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj toimittaa jatkossa IT-laitteet ja -tarvikkeet sekä niihin liittyvät asiantuntijapalvelut IS-Hankinta Oy:n kilpailutuksen mukaisesti yhteishankinnassa mukana olleille organisaatioille. Hankinnan kokonaisarvo on neljä miljoonaa euroa.

Lue lisää

Aihe: ict, sopimus

MPY_2017_Vuosikertomus_kansi_Sivu_01

MPY vuosikertomus 2017 on nyt julkaistu!

24.5.2018

MPY Palveluiden vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu. 

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj

Keypro-verkkotieto-ICT-MPY

Kansainvälistyvä Keypro vahvistaa ICT-palvelujaan MPY:n avulla

3.5.2018

Verkkotiedon hallintaan erikoistunut kotimainen palvelu- ja sovellusosaaja Keypro Oy ulkoistaa palvelin-, kapasiteetti- ja yritysverkkopalvelunsa tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin keskittyneelle MPY Palvelut Oyj:lle.

Lue lisää

Aihe: palvelusopimus, ict, Keypro

karhuvoima-logo

Karhu Voima luottaa IT-palveluissaan MPY:n osaamiseen

16.4.2018

Kotkan Energian ja Haminan Energian omistama palveluyhtiö Karhu Voima Oy on valinnut IT-kumppanikseen tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin erikoistuneen MPY Palvelut Oyj:n. IT-sopimus sisältää korkean käytettävyyden palvelin- ja kapasiteettipalvelut sekä palvelinjärjestelmien ylläpidon ja valvonnan sekä asiantuntijapalvelut Karhu Voiman tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Aihe: IT, palvelusopimus

#erätauko-Jukurit-MPY.jpg

Jukurit ja MPY tukemassa syöpälapsia #erätauko-kampanjassa 16.2. SM-liigaottelussa

9.2.2018

Jukurit pelaa hyvän asian puolesta perjantaina 16.2. Jukurit-KalPa -ottelussa. Joukkue on MPY Palvelujen tuella mukana #erätauko-kampanjassa, joka on syöpälapsia ja -nuoria sekä heidän läheisiään tukevan Sylva ry:n kampanja syöpälasten puolesta. #erätauko-kampanjassa kerätyillä varoilla annetaan lapsipotilaille ja heidän perheilleen kaivattuja hengähdystaukoja rankkojen hoitojen välille. Kampanjan ydinidea kuvaa sitä, kuinka kova taistelu lapsen syöpä on koko perheelle. 

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj

NSI-badge-95.png

Taloustutkimuksen NSI-tutkimus: MPY Palvelujen strateginen vahvuus on osaava henkilöstö

25.1.2018

Kotimaisen tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin keskittyneen MPY Palvelut Oyj:n asiakaspalvelua ja -kokemusta mittaavassa NSI-tutkimuksessa korostui yhtiön henkilöstön merkitys toiminnan vahvistumisessa.

Yhtiön nettosuositteluindeksi kasvoi 38:aan viime vuoden takaisesta lukemasta 19. Tutkimuksen mukaan 95% vastaajista oli tyytyväisiä asiantuntevan ja osaavan henkilöstön toimintaan. 

Lue lisää

Aihe: Asiakaskokemus, NSI

Petri-Salo-Pirkanmaa-MPY-Palvelut.jpg

Petri Salo nimitetty aluejohtajaksi Tampereelle

11.1.2018
Tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin keskittynyt MPY Palvelut Oyj on nimittänyt Petri Salon Pirkanmaan aluejohtajaksi Tampereelle. Salolla on laaja kokemus IT-liiketoiminnasta ja sen eri osa-alueista. Hän siirtyy MPY:lle Solteq Oyj:stä asiakkuusjohdon tehtävistä.

MPY Palvelut on kotimainen tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla lähes 190 ICT-osaajaa 12 paikkakunnalla Suomessa. Yhtiö vahvistaa Pirkanmaan alueen liiketoimintaansa nimittämällä Petri Salon aluejohtajaksi Tampereelle. Salon vastuualueelle kuuluu MPY Palvelujen asiakkuuksien ja kasvun johtaminen. MPY:llä on Pirkanmaan alueella merkittäviä asiakkuuksia teollisuus- ja palveluyrityksissä ja yhtiöllä on vahva asiantuntijajoukko palvelemassa alueen asiakkaita.

Lue lisää

Tietoturvallisuutta varmistetaan yhteiskunnan ydintoiminnoissa – energiatoimiala mukaan lukien

1.1.2018

Hallitus on antanut 19.12.2017 eduskunnalle esityksen lakimuutoksista, joilla parannetaan yhteiskunnan toiminnan kannalta keskeisten palveluiden tietoturvallisuutta sekä kasvatetaan viranomaisten mahdollisuuksia auttaa tietoturvallisuuden parantamisessa.

Lue lisää

Tutkimus: Vain kolmannes suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä erilaisuutta hyväksyvinä

4.10.2017

Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisilla työyhteisöillä on vielä paljon tekemistä erilaisuuden hyväksymisessä, sillä vain kolmasosa suomalaisista pitää suomalaisia työyhteisöjä pääsääntöisesti erilaisuutta hyväksyvinä.

Lue lisää

Aihe: MPY Palvelut Oyj, Yrityksille

Tietoturvan tarve kasvaa myös energiatoimialalla

13.9.2017

Tietoturvayhtiö Symantec varoitteli syyskuun alussa englantilaisen The Guardian -lehden välityksellä, että Euroopan ja Yhdysvaltojen energia-alaa vastaan on käynnissä hakkerointikampanja. Symantecin mukaan hakkeriryhmä on jo useiden vuosien ajan pyrkinyt tunkeutumaan ja tutkimaan energiayhtiöiden tiloja sisäisten tietojen hankkimiseksi mm. Yhdysvalloissa, Turkissa ja Sveitsissä.

Lue lisää

Resursseja asiakaspalvelun kehittämiseen ja digitalisoitumiseen: Kymenlaakson Sähkö Oy valitsi ICT-kumppanikseen MPY Palvelut Oyj:n

4.9.2017

Kymenlaakson Sähkö Oy on valinnut ICT-kumppanikseen MPY Palvelut Oyj:n. Kumppanoitumisen myötä Kymenlaakson Sähköllä on käytössään laajemmat resurssit digitalisaation haasteisiin ja asiakaspalvelun kehittämiseen ICT:n avulla.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille, MPY Palvelut Oyj

MPY Palvelut Helsingin kaupunginteatterin uuden tietoverkon toteuttajana

1.9.2017

ICT-talo MPY Palvelut Oyj vastasi Helsingin kaupunginteatterin peruskorjauksen yhteydessä tietoverkkokokonaisuuden toteuttamisesta teatterikiinteistöön. Palveluun kuului teatterin tietoverkon uusiminen, kahdennetut tietoverkot sekä palomuurit niin esitystekniikan ylläpitoon kuin toimistokäyttöön sekä teatterin langaton lähiverkko. Lisäksi laajaan kokonaistoimitukseen sisältyy myös Helsingin Kaupunginteatterin tietoverkkopalvelujen hallinta- ja valvontapalvelujen tuottaminen.

Lue lisää

Aihe: Asiakaskertomukset, MPY Palvelut Oyj, Yrityksille

MPY-asiakassuhdetutkimus-NSI-header-1920x750-02

MPY Palvelut haastaa Suomen IT-jättiläiset: MPY kasvaa yrityskaupalla – ostaa tietohallintojohtamisen asiantuntijan Net Man Oy:n

16.6.2017

ICT-palvelutalo MPY Palvelut Oyj on ostanut tietohallintojohtamiseen erikoistuneen asiantuntijayrityksen Net Man Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa MPY:n strategista etenemistä kotimaan ICT-markkinoilla: yhtiön tavoitteena on haastaa alan isot toimijat ja kasvaa yritysostoin toimialan kärkivaikuttajaksi Suomessa.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille, MPY Palvelut Oyj, MPY osuuskunta

Asennuskeskus-tyoasema-Kuopio-MPY.jpg

MPY Palvelut laajentaa asennuskeskustaan Kuopiossa

28.9.2016

Kotimainen tietotekniikkaan ja tietoliikenteeseen erikoistunut MPY Palvelut Oyj laajentaa asennuskeskuspalvelujaan Kuopiossa hankkimalla lähes 300 neliötä lisätilaa Technopoliksen Viestikadun kiinteistöstä.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille

MPY Palvelut huolehtii Itä-Suomen yliopiston työasemien toimittamisesta

15.9.2016

ICT-talo MPY Palvelut Oyj on solminut palvelusopimuksen Itä-Suomen yliopiston (UEF) kanssa työasemien esiasennuksesta ja toimittamisesta sekä tietojen siirrosta. Sopimus sisältää vuosittain enimmillään 1500 työaseman toimituksen Kuopion, Joensuun ja Savonlinnan kampuksille.

Lue lisää

Aihe: Yrityksille, Asiakaskertomukset, MPY Palvelut Oyj