Hyvän joulun toivotus MPY Palveluilta

  18.12.2018

  Tänä jouluna lahjoitimme joulumuistamisiin varattuja varoja SOS-Lapsikylissä asuville lapsille Kuopiossa, Oulussa ja Vihannissa. Jokainen lapsikylän lapsi sai oman joululahjan MPY:läisiltä. Näissä kolmessa lapsikylässä asuu yhteensä 63 lasta tai nuorta - tyttöjä ja poikia iältään 1-18-vuotiaita. 

  Katso MPY:n tonttujen joululahjamatkaa lelukaupasta SOS-Lapsikylään.

  Videon myötä haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  MPY-etusivu-joulutervehdys-2018

  SOS-Lapsikylä auttaa lapsia ja perheitä

  SOS-Lapsikylän tavoitteena on auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.

  Lastensuojelun apua tarvitseville lapsille tarjoamme yhteisöllistä perhehoitoa ja perheille tarjoamme räätälöityä tukea ja kuntoutusta. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi.

  SOS-Lapsikylä tekee merkittävää lastensuojelu-, vaikuttamis- ja kehittämistyötä. Pyrimme muun muassa vaikuttamaan siihen, että yhteiskunnassa lasten ja perheiden tarpeet otettaisiin mahdollisimman hyvin huomioon. Tuemme heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä

  Suomessa joka päivä 10 lasta joudutaan sijoittamaan kiireellisesti, koska he ovat välittömässä vaarassa. Apuasi heidän hyväkseen tarvitaan nyt!

  SOS-Lapsikylä.fi

  MPY Palvelut tukee lapsia SOS-Lapsikylän kautta

   

  Aihe: Joulu, SOS-Lapsikylä, Auttaminen