IS-Hankinnan 4 miljoonan euron IT-laitesopimus MPY Palveluille

  13.8.2018

  Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj toimittaa jatkossa IT-laitteet ja -tarvikkeet sekä niihin liittyvät asiantuntijapalvelut IS-Hankinta Oy:n kilpailutuksen mukaisesti yhteishankinnassa mukana olleille organisaatioille. Hankinnan kokonaisarvo on neljä miljoonaa euroa.

  MPY Palvelut on valittu IS Hankinta Oy:n kilpailutuksessa IT-laitteiden ja -tarvikkeiden sekä niihin liittyvien asiantuntijapalvelujen toimittajaksi. Yhteishankinnassa ovat mukana mm. Savonia-ammattikorkeakoulu, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Vesannon kunta sekä Kirkkopalvelut ry. Lisäksi kiinnostuksensa olla mukana hankinnoissa myöhäisemmässä vaiheessa ovat ilmoittaneet mm. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Savon koulutuskuntayhtymä ja Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiri.

  Hankinnan kokonaisarvoksi on laskettu yhteensä neljä miljoonaa euroa. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

  Kotimainen palveluntarjoaja MPY Palvelut keskittyy toimialan parhaan asiakaskokemuksen rakentamiseen ja tavoittelee merkittävää markkina-asemaa kotimaan ICT-markkinoilla. Pohjois- ja Etelä-Savossa yhtiöllä on henkilöstöä yhteensä 85. Kaikkiaan MPY:n palveluksessa on yli 180 henkilöä 10 paikkakunnalla.

  - Sopimus vahvistaa Kuopiossa sijaitsevaa Viestikadun asennuspalvelukeskustamme, jonne hankimme juuri 150 neliötä lisää toimitilaa. Kuopion asennuskeskuksen kautta kulkevat esiasennetut ja standardoitut työasemat ja mobiililaitteet kaikille MPY Palvelujen ICT-asiakkaille koko Suomeen, toteaa MPY Palvelujen toimitusjohtaja Pekka Mettälä.

  Lisätietoja:
  MPY Palvelut Oyj, Pekka Mettälä, toimitusjohtaja, p. 040 504 2019, etunimi.sukunimi@mpy.fi

  MPY Palvelut Oyj on kotimainen tietotekniikka- ja tietohallintopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla 180 ICT-osaajaa 10 paikkakunnalla Suomessa. Yhtiön visiona on tarjota toimialan parasta asiakaskokemusta ja sen myötä kasvaa Suomen ICT-markkinan kärkitoimijaksi. MPY:n liikevaihto on noin 30 milj. euroa. www.mpy.fi 

  Aihe: ICT, Sopimus