MPY Yrityspalvelut saa uuden toimitusjohtajan - Jari Mylly aloittaa tehtävässään syyskuussa

  9.6.2020

   

  Jari Mylly MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtajaksi

  Jari Mylly, 54 v. aloittaa MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtajana syyskuussa. Mylly siirtyy tehtävään Symbiolta, jossa hän on toiminut vuodesta 2018 alkaen Suomen ja Saksan toimitusjohtajan tehtävissä. Tätä ennen Mylly on työskennellyt muun muassa Avanaden Suomen myyntijohtajana sekä Accenturen ja Hewlett-Packardin johtotehtävissä.

  JariMylly-MPY1

  ”Toimitusjohtaja valinnassa painotimme vahvaa toimialaosaamista ja ymmärrystä teknologian kehityksestä sekä näyttöjä johtaa asiantuntijaorganisaatiota onnistuneesti. Jarilla on pitkä kokemus myynnistä, konsultoinnista ja ulkoistusliiketoiminnasta sekä ihmisten johtamisesta. Lisäksi hänellä on vahvat näytöt asiakasrajapinnassa toimimisesta. Olemme iloisia saadessamme Jarin osaksi joukkuettamme,” sanoo MPY Yrityspalveluiden hallituksen puheenjohtaja Päivi Hokkanen.

  ”MPY:llä on pitkä historia ja hyvä mielikuva IT-palveluntarjoajana. Yhdistämällä oma kolmenkymmenen vuoden työkokemukseni ja MPY:n huippuammattilaisten osaamisen tulemme tavoittelemaan merkittävää liiketoiminnan kasvua tuleville vuosille. Se on mahdollista innovaatioiden, digitalisaation ja palveluportfolion kasvattamisen myötä. Haluamme vahvistaa entisestään asemaamme johtavana keskisuurten yritysten asiakaslähtöisenä sisäistyspalvelu-kumppanina.”, toteaa toimitusjohtajaksi valittu Jari Mylly.

  ”On hienoa saada Jari - pitkän linjan ICT-johtaja - osaksi MPY-konsernia kehittämään ja vahvistamaan edelleen lupaustamme Suomen asiakaslähtöisimmästä ICT-palvelusta asiakkaillemme", sanoo MPY Osuuskunnan toimitusjohtaja Juha Häkämies.

  Espoolaisen Myllyn perheeseen kuuluvat vaimon lisäksi kolme lasta.

  Väliaikaisen toimitusjohtajan tehtäviä on hoitanut kesästä 2019 alkaen Esa Matikainen. Jari Mylly aloittaa MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtajana 7.9.2020.

   

  Aihe: CEO