Tiedote laitetoimituksiin liittyvistä viiveistä Posti lakon vuoksi

  8.11.2019

  Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut aloittavansa lakon maanantaina 11.11. klo 6.00. Sen oletetaan kestävän sunnuntaihin 24.11. klo 24. Lakko koskee osaa Postin palveluista ja vaikeuttaa postinkulkua.

  Postin arvion mukaan lakon suurimmat vaikutukset kohdistuvat kirje- ja lehtijakeluun, joissa voi esiintyä jopa viikkojen viiveitä. Pakettitoimituksissakin voi esiintyä päivien viiveitä, mutta pakettiliikenteen osalta vaikutuksen odotetaan olevan selvästi kirjejakelua vähäisempi. Rahtipalveluiden osalta ei ole odotettavissa merkittävää viivettä, joten lavalähetyksissä vaikutukset kaikkein vähäisimmät.

  MPY Palveluilla on valmiudet käyttää myös muiden kuljetusyritysten palveluita ja toimitusvarmuuden säilyttämiseksi tulemme seuraavien viikkojen aikana ohjaamaan toimituksiamme suunnitellusti eri kuljetuspalveluiden piiriin.

  Seuraamme toimitusten laatua ja tilanteen kehittymistä lakon aikana jatkuvasti ja reagoimme muutoksiin mahdollisuuksien mukaan. MPY Palveluiden logistiikka pyrkii hoitamaan kuljetusten ohjauksen mahdollisimman jouhevasti, eikä tämä vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä.

  Näistä toimenpiteistä huolimatta voi viiveitä mahdollisesti esiintyä. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme asiakkaitamme, jos tilanne muuttuu nykyisestä. Mahdolliset kysymykset ja toimitustiedustelut pyydetään ohjamaan osoitteeseen yritysasiakkaat@mpy.fi

  Tässä linkki Postin omaan tiedotteeseen, josta pääsee seuraamaan suoraan Postin omaa tilannetiedotusta.

   

  Aihe: MPY Palvelut Oyj