Marianne Vapaavuori MPY Yrityspalveluiden tarjoomajohtajaksi

  17.9.2020
   

  Marianne Vapaavuori, KTM, aloittaa MPY Yrityspalveluiden tarjoomajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä syyskuussa 2020. Vapaavuori siirtyy tehtävään Tiedolta, jossa hän on toiminut palvelujen ja myynnin kehitystehtävissä vuodesta 2016. 

  Vapaavuori vastaa uudessa roolissaan MPY Yrityspalveluiden presales-tiimin ja tarjooman kehityksestä. Ennen Tietoa Vapaavuori työskenteli Suomessa ja ulkomailla ICT-alan johto- ja kehitystehtävissä muun muassa OP:lla ja Fujitsulla.

  ”Tarjoomajohtajan valinnassa painotimme vahvaa osaamista ulkoistusmarkkinasta, erilaisten palvelujen ja tuotteiden lanseeraamisesta markkinaan sekä vahvaa myynnin ja presales toimintojen tuntemusta. Mariannella on pitkä ja laaja-alainen kokemus ICT tarjoomasta kansainvälisistä ja kotimaisista yrityksistä, juuri sellainen mitä MPY tarvitsee uuden strategian toteuttamisessa. Olen todella tyytyväinen saadessani Mariannen osaksi MPY Yrityspalveluiden johtoryhmään", sanoo MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Mylly.

  Marianne_Vapaavuori2”MPY Yrityspalvelut on jännittävässä murrosvaiheessa ja päässyt erinomaiseen kasvuvauhtiin, mahdollisuuksia on vaikka mihin! MPY:llä on hyvä maine luotettavana keskisuurten yritysten sisäistyskumppanina. Odotan innolla, että pääsen mukaan kehittämään ICT-palveluita aidosti asiakaslähtöisenä toimijana ja ehkä hieman haastajankin roolissa. Meillä on paljon voitettavaa ja tavoitteenamme on kannattava kasvu. Teemme sen ymmärtämällä asiakkaidemme liiketoimintaa ja hakemalla kulloiseenkin tilanteeseen ennakkoluulottomasti parhaat ratkaisut", sanoo Vapaavuori.

   

  Lisätietoja:

  MPY Yrityspalvelut Oyj toimitusjohtaja Jari Mylly, jari.mylly@mpy.fi, puh.044 767 0050. 

  Aihe: Yrityksille, Nimitykset