MPY Palvelut laajentaa asennuskeskustaan Kuopiossa

  28.9.2016

  Kotimainen tietotekniikkaan ja tietoliikenteeseen erikoistunut MPY Palvelut Oyj laajentaa asennuskeskuspalvelujaan Kuopiossa hankkimalla lähes 300 neliötä lisätilaa Technopoliksen Viestikadun kiinteistöstä.

  Asennuskeskus-tyoasema-Kuopio-MPY.jpgUudessa keskuksessa esiasennetaan ja standardoidaan kaikkien MPY:n ICT-asiakkaiden työasemat ja mobiililaitteet koko Suomeen. Palvelujen kysynnän kasvun johdosta MPY rekrytoi uusia osaajia sekä Joensuun että Kuopion toimipisteisiin.

  MPY Palvelut organisoi toimintojaan viime keväänä ja siirsi asennuskeskuksensa Vantaalta Kuopioon. Hyvän kysynnän johdosta yhtiö laajentaa asennuskeskustaan lähes 300 neliön tilalla ja rekrytoi uusia osaajia.

  Yhtiön kokonaispalveluihin kuuluvat esiasennetut ja standardoidut työasemat ja mobiililaitteet, jotka toimitetaan asiakkaalle suoraan käyttövalmiina. Vanhojen laitteiden sisältämä data siirretään vanhalta laitteelta uuteen avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaan henkilöstön aika ei kulu tietojen siirtoon tai uuden laitteen valmisteluihin. Keskitetyllä asennustyöllä myös varmistetaan, että asennukset on tehty oikein ja tietoturvallisesti.

  MPY:n asennuspalvelukeskuksen toiminnassa on panostettu erityisesti työvälinetoimitusten laatuun ja toimitusaikaan, jotta laite saadaan tehokkaasti siihen käyttöön, mihin se on tarkoitettu. Työasemalla ja sen laadukkaalla asennuksella on tänä päivänä keskeinen merkitys lähes kaikessa tietotyössä.

  - Kotimaiselle ICT-palvelutuotannolle on selvää kysyntää. Työasemat ja mobiililaitteet standardoidaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne toimitetaan käyttövalmiina työpisteelle. Tehokas prosessi helpottaa ja nopeuttaa myös asiakkaan omaa työtä, kun uusi työasema on heti valmiina käyttöön, palvelujohtaja Jani Pajari toteaa.

  Pajarin mukaan ulkoistettu työasemanvaihtoprosessi parantaa myös asiakkaan henkilöstön palvelukokemusta: usein työaseman uusinta ja tietojen siirto vanhasta työasemasta uuteen koetaan vaivalloisena ja aikaa vievänä asiana, jota pyritään välttämään viimeiseen asti.

  - Automatisoitu prosessi parantaa henkilöstön palvelukokemusta, koska tietojen siirto vanhasta työasemasta uuteen on tehty valmiina palveluna, eikä omaa aikaa tai asiantuntemusta tarvita, Pajari sanoo.

  Jätekukko hankkii IT-palvelunsa jatkossa MPY Palveluilta

  Pohjois-Savossa ja Pielisellä 17 kunnan alueella toimiva jätehuoltoyhtiö Jätekukko Oy hankkii jatkossa IT-palvelunsa MPY Palveluilta. Ensimmäisen vuoden jälkeen toistaiseksi voimassa oleva sopimus sisältää palvelin- ja kapasiteettipalvelut sekä IT-tukipalvelut koko yhtiön tarpeiden mukaan.

  MPY Palvelut keskittyy toimialan parhaan asiakaskokemuksen rakentamiseen ja tavoittelee merkittävää markkina-asemaa kotimaan ICT-markkinoilla. Kuopion ja Joensuun toimipisteissä työskentelee jo nyt yli 25 ICT-alan ammattilaista. Kaikkiaan yhtiön palveluksessa on yli 130 henkilöä kahdeksalla paikkakunnalla.

  Lisätietoja:

  Palvelujohtaja Jani Pajari, MPY Palvelut Oyj, puh. 0400 630 587, etunimi.sukunimi@mpy.fi

  Toimitusjohtaja Arto Ryhänen, Jätekukko Oy, puh. 044 368 0150, etunimi.sukunimi@jatekukko.fi

  MPY Palvelut Oyj on suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka palveluksessa on 130 ICT-alan ammattilaista kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tuotamme ICT-palveluja niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille tavoitteenamme toimialan paras asiakaskokemus. Yhdessä tekemällä saamme asioita aikaan ja varmistamme asiakkaan menestyksen. Tutustu meihin osoitteessa www.mpy.fi

  Jätekukko Oy on kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät osakaskuntiensa puolesta. Kattavaan palveluverkostoomme kuuluvat tehokkaat keskitetyt kuljetuspalvelut, paikallisesti palvelevat jäteasemat ja Kuopion jätekeskus. Verkostoa täydentävät kotitalouksien käyttöön tarkoitetut ekopisteet, vaarallisten jätteiden keräyspisteet sekä jätehuollon palveluneuvonta. Jätekukon toimialue kattaa 17 kuntaa ja 220 000 asukasta. www.jatekukko.fi

  Aihe: Yrityksille