Digitalkkarit -ketju vahvistanut asemaansa Oulussa

  20.8.2020

  MPY Telecom Oyj:n omistama valtakunnallinen Digitalkkarit -ketju on saanut vahvistuksen Ouluun. Asiantunteva asiakaspalvelun ammattilainen Matias Lohi on aloittanut uutena Digitalkkarina Oulussa heinäkuun 2020 lopulla.

  Digitalkkarit on valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Digitalkkarit tarjoaa monipuoliset ja kattavat IT-ratkaisut niin kuluttaja-asiakkaille kuin pienyrityksillekin – heille, joilla osaaminen tai oma aika ei riitä eri laitteiden asentamiseen ja käytön opettelemiseen. Digitalkkarit helpottavat asiakkaitaan arjen digihaasteissa, on kyse sitten tietotekniikan tai kodin viihde-elektroniikan asennuksesta, opastuksesta tai tukipalveluista. Kotona tehtävien palveluiden käyttöä vauhdittaa 40 %:n kotitalousvähennys, joka on merkittävä kuluttaja-asiakkaalle.

  Digitalkkarit -ketju toimii valtakunnallisesti usealla eri paikkakunnalla, nyt myös Oulussa. Matiaksen liittyessä Digitalkkareiden rautaisten ammattilaisten joukkoon pystymme tarjoamaan digiarjen helpottamiseen liittyviä, yksilölliset tarpeet huomioivia palveluja myös Oulun seudulla.
  • Digitalisaatio ja tekniikan nopea kehitys on tuonut varmasti meidän jokaisen arkeen uusia haasteita. Kaikkea ei kannata yrittää tehdä itse. Digitalkkarimme voi hoitaa homman varmasti, nopeasti ja sujuvasti. Huolehdimme myös siitä, että asiakas osaa käyttää asennettuja laitteitaan ja ei jää yksin niiden kanssa, kertoo Digitalkkarit ketjupäällikkö Sari Ruuskanen. Matias  on loistava vahvistus meidän Digitalkkarit -ketjuumme, toteaa Sari Ruuskanen tyytyväisenä.


  Opastus on entistä tärkeämpää, etenkin senioreille

  Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaitamme. Palveluvalikoimaa kehitettäessä etenkin senioreiden palaute on meille äärimmäisen tärkeää. He ovatkin kasvavin asiakasryhmämme, kertoo Sari Ruuskanen. Seniorit arvostavat helppoutta, vaivattomuutta sekä etenkin henkilökohtaista käytön opastusta.

  • On hienoa kuulua kotimaiseen Digitalkkarit -ketjuun ja olla mukana rakentamassa entistä vahvempaa asiantuntijuutta sekä tietysti laadukasta palvelua asiakkaille. Tässä tehtävässä minua kiinnostaa etenkin töiden vaihtelevuus ja asiakkaiden kohtaaminen sekä heidän haasteidensa selättäminen, pohtii Matias Lohi innostuneesti. 

  Digitalkkarimme palvelevat etänä valtakunnallisesti koko Suomessa ja kotiin tehtäviä palveluita teemme yli 10 kaupungissa aina Helsingistä Ouluun. Tavoitteemme on tuoda palveluillamme iloa, mielenrauhaa ja mahdollisuuksia asiakkaidemme elämään.


  Lisätietoja:
  Sari Ruuskanen, ketjupäällikkö, MPY Telecom Oyj, sari.ruuskanen@mpy.fi 

  Aihe: Digitalkkarit, Telecom